Op 7 december kunnen de Belgische Take That fans zich opmaken voor een eenmalig concert van hun favoriete band. Op die dag vertonen Metropolis Antwerpen en Kinepolis Brussel in samenwerking met één van de toonaangevende Britse multiplexexploitanten, Vue Entertainment, een liveconcert in HDDC (high definition digital cinema) van Engelands meest succesvolle band sedert de Beatles. Het concert vindt plaats in de Londense entertainmenttempel O2, en kadert in de volledig uitverkochte nieuwe Take That tour – Beautiful World – naar aanleiding van het eind vorig jaar gereleasede gelijknamige album.

Liveconcert in HD
Kinepolis Group wil met het liveconcert van Take That de onbegrensde mogelijkheden die de digitalisering biedt nog maar eens in de verf zetten. Behalve digitale speelfilms staan bij de verschillende Kinepoliscomplexen steeds vaker andere contentvormen op de agenda (concerten, events, series) in live-uitvoering of avant-première.

In België wordt het Beautiful World concert van 7 december in samenwerking met de Britse collega’s van Vue Entertainment live in de Metropolis Antwerpen en Kinepolis Brussel complexen uitgezonden. In het Verenigd Koninkrijk zendt Vue Entertainment het concert dan weer in 51 van z’n concertzalen uit.

Meteen biedt Kinepolis Group Belgische fans die geen ticket voor het concert in Londen of Rotterdam konden bemachtigen toch nog de mogelijkheid om het concert live mee te maken. Bovendien wordt het concert in digitale kwaliteit (High Definition Digital Cinema of HDDC) uitgezonden met 5:1 Dolby Surround geluidskwaliteit, wat een onvergetelijk klank- en schouwspel garandeert.

Praktisch
De voorverkoop van dit eenmalige concert start op woensdag 28 november. Geïnteresseerden kunnen hun ticket aankopen op www.kinepolis.com of te Kinepolis Brussel en Metropolis Antwerpen. Kinepolisconcerttickets kosten € 15 (reductietarief € 12).

Het verloop van de avond ziet er als volgt uit:
21.30 uur: Voorprogramma
21.45 uur: Take That on stage
23.35 uur: Einde concert

Kylie Minogue – ‘The White Diamond’
Op 10 december om 20.30 uur vindt een ander muzikaal high definition event plaats te Kinepolis Gent, Kinepolis Hasselt en Metropolis Antwerpen: de première van de DVD-voorstelling 'The White Diamond' van Kylie Minogue. Tickets (€ 7,50) voor deze pakkende documentaire over het leven van deze rasartieste kunnen nu reeds aangekocht worden, hetzij via www.kinepolis.be , hetzij ter plaatse.

Meer info Kylie Minogue – ‘The White Diamond

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: