Sziget Festival host ook dit jaar verschillende Internationale takeovers. Awakenings, elrow, Q-dance, STMPD, Next Level & Rampage en Be Massive brengen hun feesten naar een van de grootste stages van het festival: de Bolt Party Arena. Sziget vindt plaats van 7 tot en met 12 augustus in Boedapest, Hongarije.

Ook dit jaar nodigt het Hongaarse Sziget Festival de grootste internationale partijen uit om een avond te hosten in de Bolt Party Arena. Op de eerste dag van het festival, woensdag 7 augustus, keert het beroemde elrow terug naar The Island of Freedom. De Spaanse organisatie staat bekend om haar energieke en kleurrijke events en zal dit ook naar Boedapest brengen. De Nederlandse hardstyle organisator Q-dance host de volgende avond de Bolt Party Arena. Zij zullen op donderdag 8 augustus het hardere werk voor hun rekening nemen.

Na het succes van vorig jaar keert ook Awakenings terug. Op 9 augustus zal de Nederlandse techno gigant de stage hosten. Op zaterdag 10 augustus, wanneer Martin Garrix het festival zijn headlinen, zal zijn label STMPD het podium overnemen. In 2019 bracht Garrix zijn label ook al mee, wat toen een onvergetelijke avond opleverde.

Op 11 augustus wordt de Bolt Party Arena een dubstep en drum & bass walhalla, wanneerNext Level & Rampage de stage betreden. Op de laatste dag zal het Hongaarse Be Massive het podium afsluiten en nemen de beste melodieuse house en techno acts mee.

Dit jaar komen onder andere Fred again.., Martin Garrix, Sam Smith, Stormzy, Louis Tomlinson, Big Thief, Four Tet, Goldband, Joost, Aurora, Becky Hill en Fontaines D.C. naar het Hongaarse festival. Meer nieuws over de line-up van Sziget volgt deze maand.

Tickets en de Sziget Express
Sziget vindt plaats van 7 tot en met 12 augustus 2024. Full Festival Passes en 3-Day Passes zijn te te koop via www.szigetfestival.com. Er zijn voor het eerst speciale Under 21 tickets: festivalgangers van 21 jaar en jonger betalen €229 voor een Full Festival Pass.

Ook dit jaar reist de Sziget Express naar Boedapest. Deze speciale festivaltrein reist direct van Nederland naar Boedapest. De kaartverkoop voor de groenste reisoptie gaat hard. De eerste trein is al uitverkocht, voor Sziget Express #2 zijn enkel nog Zitplaatsen beschikbaar. Meer info over de Sziget Express is hier te vinden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over