Goed nieuws voor de fans van Sylvie Kreusch! De tickets voor het concert op 19 december in Ancienne Belgique vliegen de deur uit. Om nog meer fans de kans te geven om de Belgische sensatie live aan het werk te zien, wordt er een extra concert toegevoegd, op woensdag 18 december. Tickets voor deze extra show zijn meteen beschikbaar via livenation.be en abconcerts.be.

Sylvie Kreusch is, sinds haar debuut bij Soldier's Heart en Warhaus, solo uitgegroeid tot een van de meest indrukwekkende en opwindende artiesten in Europa. Haar baanbrekende songs en visuals deden al heel wat hoofden omdraaien op vlak van muziek, film en mode. Kreusch staat bekend om haar brutale, expressieve lyrics en haar gevoel voor zowel experimentele als popmuziek. Met haar nieuwe album, dat later dit jaar verwacht wordt, maakt ze komaf met haar status als Belgisch ‘spook van de nacht’ en ruilt ze haar rode lokken in voor een blonde look. Ze haalde voor dit album inspiratie uit de verzameling oude stripverhalen die ze vond op de zolder van haar oma. Deze kleurrijke, fantastische verhalen waren voor een jonge Sylvie de poort naar een magische plek, ver weg van de werkelijkheid. Verwacht je aan een concert vol nieuwe, avontuurlijk klinkende muziek en stap mee in de droomwereld van Sylvie Kreusch.

Tickets voor het concert op woensdag 18 december 2024 in Ancienne Belgique zijn meteen beschikbaar via livenation.be en abconcerts.be en kosten €29 (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over