Voor elk ticket verkocht tijdens ‘De Warmste Week’ schenkt SX €1 aan ‘Think Pink’, en gaat ze zo mee de strijd aan tegen borstkanker.

Na een succesvolle release van hun album ‘Eros’ en drie reeds aangekondigde clubshows in België — waarvan De Kreun (Kortrijk, 29/03/19) en De Handelsbeurs (Gent, 23/03/19) reeds zijn uitverkocht — kondigt SX vandaag een extra show aan op 10 mei 2019 in de Ancienne Belgique te Brussel.

‘’We kunnen er nog niet veel over kwijt, maar voor deze show gaan we voor pure magie”, zegt Stefanie Callebautvan SX. Tickets zijn vanaf vandaag hier te verkrijgen. SX laat weten dat ze per verkocht ticket tijdens ‘De Warmste Week’€1 schenken aan ‘Think Pink’ ten voordele van de strijd tegen borstkanker. De opbrengst van deze zesdaagse actie wordt op kerstavond meegedeeld.

Ook zal SX het podium van ‘De Warmste Week’ betreden om er een live sessie te spelen. Iedereen is welkom!

Place to be: provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke

Wanneer: Donderdag 20/12 om 20 uur

Info met betrekking tot ‘Think Pink’:

België is wereldkampioen borstkanker. 2280 Belgische vrouwen verliezen elk jaar hun strijd tegen de ziekte. Vandaag sterven 7 Belgische vrouwen aan borstkanker.

Heidi Vansevenant, voorzitter en oprichter van ‘Think Pink’:

“Borstkanker treft in ons land 1 vrouw op 8. Nergens ter wereld krijgen in verhouding meer mensen de diagnose: elk jaar meer dan 10.500. 1 lotgenoot op 10 sterft vandaag nog altijd door borstkanker. En daar willen we ons niet bij neerleggen. We zijn Stefanie en Benjamin van SX dan ook ontzettend dankbaar dat zij al die vrouwen en mannen, en iedereen om hen heen, met deze warme actie een hart onder de riem willen steken. Iedereen zorgt voor iedereen, en samen geven we borstkanker geen kans.”

Met deze actie tijdens ‘De Warmste Week' wil SX de organisatie ‘Think Pink’ een hart onder de riem steken en samen de strijd tegen borstkanker aangaan. Meer info met betrekking tot 'Think Pink' op: https://www.think-pink.be

Extra:

Ook kondigde SX hun eerste internationale shows voor 2019 aan met een tournee in Italië.

Overzicht reeds aangekondigde SX shows voorjaar 2019:

  • 13/02: IT, Torino, Blah Blah
  • 14/02: IT, Perugia, Rework Club
  • 15/02: IT, Bologna, Efesto
  • 16/02: IT, Firenze, Glue
  • 17/02: IT, Roma, PopUp
  • 23/03: BE, Gent, Handelsbeurs - UITVERKOCHT
  • 28/03: BE, Leuven, Het Depot
  • 29/03: BE, Kortrijk, De Kreun - UITVERKOCHT
  • 20/04: NL, Maastricht, Muziekgieterij
  • 10/05: BE, Brussel, AB

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: