Sweet Caroline - The Ultimate Tribute to Neil Diamond komt in het voorjaar van 2020 naar Nederland voor een concerttour. In April zal het eerbetoon maar liefst negen verschillende podia in Nederland aandoen. De reeks trapt af in Eindhoven, gevolgd door Steenwijk, Utrecht, Schiedam, Heerhugowaard, Roermond, Zwolle, Rijswijk en tot slot Groningen. Bezoek de website van de locatie om te kijken of de kaartverkoop al is gestart.

Van Brooklyn tot aan Hollywood, Neil Diamond heeft een muziekerfenis achtergelaten van songs die tot op de dag van vandaag nog steeds worden gecoverd. In 50 jaar tijd maakte hij een reis langs vele genres; van het reggae in 'Red Red Wine’ naar de country muziek in 'Cracklin’ Rosie’ tot de Hollywood muziek van de film 'The Jazz Singer’.

In 'Sweet Caroline’ brengt de Engelse zanger Gary Ryan samen met zijn band alle hits van toen. Verwacht hits als 'Forever in Blue Jeans’, 'America’ en 'Love On The Rocks’, natuurlijk zal ook Neil’s grootste hit 'Sweet Caroline’ niet ontbreken in deze ultieme tribute show.

The good times never seemed so good!

Ga voor meer informatie naar www.greenhousetalent.nl/sweet-caroline.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over