Op dinsdag 25 oktober 2016 ontvangt de drukst bezochte zetel van het land opnieuw de crème de la crème van de Vlaamse showbusiness. Erik Van Looy, Sam Gooris en Sven De Ridder zijn samen te gast in Jonas & Van Geel. Al zal die laatste zich dat mogelijk beklagen. Hij wordt door Jonas geconfronteerd met zijn allergrootste angst: hoogtes. Gelukkig is er in de zetel nog net voldoende plaats voor enkele internationale gasten: popsensatie Little Mix.

Erik Van Looy heeft een belangrijke week achter de rug. Zijn nieuwe film De Premier is eindelijk in première gegaan. Een regendans met Sam Gooris moet hem een handje helpen en veel volk naar de cinema lokken. Jonas ontdekt dat zijn drie gasten heel wat raakvlakken hebben. Sam en Sven zaten samen op school, Sven en Erik zijn allebei hevige Amerika-liefhebbers en de drie mannen zijn grote voetbalfans. Al supporteren ze wel voor verschillende ploegen. Benieuwd wie zijn kleuren het best verdedigt in een rondje ‘drunk penalties’. Wie mikt na 15 keer ronddraaien het best op doel?

Angsten hebben de drie heren ook en daar wil therapeut van dienst Jonas hen graag vanaf helpen. Sam heeft een panische angst voor ratten, Sven is bang voor dieptes en een tattoo met het logo van Beerschot zou een ware nachtmerrie zijn voor Antwerp-fan Erik. Het lot beslist dat Sven met zijn hoogtevrees geconfronteerd zal worden. Alleen weet hij geblinddoekt niet dat die hoogte... helemaal niet zo hoog is.

Na een liefdevol duet op Hoeveel Ik Van Je Hou van politici Liesbeth Homans en Bart Tommelein zorgt de Britse meidengroep Little Mix voor een stevige portie muzikale girl power. Sinds hun overwinning in de Britse X-Factor 5 jaar geleden, verkochten ze wereldwijd al meer dan 17 miljoen albums. Volgende maand brengen ze hun 5de album Glory Days uit. Ze vertellen Jonas er alles over en krijgen heel de studio aan het dansen met hun nieuwe single Shout Out To My Ex.

De afleveringen van Jonas & Van Geel zijn live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: