Afgelopen vrijdag werd de nieuwe productie van de Sven De Ridder Company voorgesteld aan de pers. De zomerproductie 'WEEKEND COWBOYS' is een woeste western comedy van Brik Van Dyck en Sven De Ridder met Sven De Ridder, Herman Verbruggen, Louis Thyssen, Ianthe Tavernier, Linda De Ridder, Luc Verhoeven en Brik Van Dyck.

Productie: Sven De Ridder Company
Scenario: Brik Van Dyck en Sven De Ridder
Regie: Sven De Ridder

Korte inhoud:

Diep verscholen in de bossen van Kalmthout ligt het legendarische cowboydorp ‘den Alamo’. Sheriff John Wijn (Luc Verhoeven), saloonbazin Miss Lizzy (Linda De Ridder), medicijnman Bezige Bizon (Herman Verbruggen), pelsjager Chris Crocket (Brik Van Dyck) en countryzangeres Tammy Sue (Ianthe Tavernier) komen er ieder weekend samen.

Ooit waren ze met veel meer volk in den Alamo, maar de mot zit erin. En nu eist de lokale milieudienst zelfs dat het dorp wordt afgebroken.

Met de komst van de jonge enthousiaste Jimmy The Kid (Louis Thyssen) keert de hoop terug bij de posse, maar dan verschijnt een oude bekende ten tonele: Buffalo Ron (Sven De Ridder), een revolverheld met een slecht karakter.

Houden onze Weekend Cowboys stand of gaat den Alamo binnenkort definitief tegen de vlakte?

Praktische informatie

WEEKEND COWBOYS gaat in première op donderdag 23 juli 2020 in THEATER ELCKERLYC in Antwerpen en loopt daar tot en met 29 augustus 2020. Voorstellingen op 23-24-25-26-31 JULI en op 01-02-07-08-09-14-15-16-21-22-23-28-29 AUGUSTUS 2020. Tickets via www.elckerlyc.be of telefonisch op 070 691 002 (max 0,30€/min)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Weekend cowboys
Datum: 
Vanaf 23 juli 2020
Locatie: 
Theater Elckerlyc te Antwerpen

Reservatie:

Meer over