Susheela Raman, een zeer fascinerende Londense zangeres met Zuid-Indische ouders, die van alle 'muzikale markten' thuis is, komt op 17 oktober naar Ancienne Belgique.

Vandaag komt haar nieuwste album, 'Ghost Gamelan', uit. In 'Ghost Gamelan' verweeft Susheela haar betoverende stem en mysterieuze nummers met de klank van de Javaanse gamelan, in een arrangement van de hedendaagse Indonesische componist Gondrong Gunarto.

Samen met Gunarto en zijn door de wol geverfde team van gamelanvirtuozen stellen Raman en Sam Mills het album op 17 oktober 2018 voor in de Ancienne Belgique.

'De grenzeloze samenwerkingen tussen Susheela Raman en gitarist Sam Mills werden al omschreven als 'hoogst origineel, bevlogen en gewaagd.’ - The Guardian

Ravi Shankars percussionist Pirashanna Theverajah zorgt samen met voormalig lid van de Franse band Aquaserge en opkomend percussietalent uit Parijs Lucie Antunes voor extra magische ritmes. Dudley Phillips, de gewezen bassist van Robert Wyatt en Bill Withers, zal het gezelschap bijstaan op basgitaar en contrabas.

Ramans wispelturige emoties in combinatie met dit zonderlinge allegaartje van muzikaal talent belooft voor een bevreemdende muziekervaring te zorgen.

Tickets voor het concert van Susheela Raman op 17 oktober in Ancienne Belgique zijn te koop via abconcerts.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Susheela Raman
Datum: 
17 oktober 2018
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over