Maureen is klaar voor een drukke zomer! Tijdens de zomermaanden beginnen de draaidagen voor een gloednieuwe Ketnetreeks en gaan de opnames van start van haar allereerste bioscoopfilm met de jongens van Helden. Mooie plannen. Maar is er tijdens die zomer dan nog plaats voor muziek? Sure Thing baby!

Drie singles geleden kreeg Maureen de smaak te pakken om zelf mee te schrijven aan haar songs. Love Pirate, Close Enough en Young, Wild & Free waren daarvan het gesmaakte resultaat.

Met de wijze woorden “never change a winning team!” trok Maureen voor haar nieuwe single dus opnieuw naar Nederland, waar ze zich met producer/songwriter Tony Cornelissen afzonderde tijdens verschillende schrijfsessies in de muziekstudio. Tony Cornelissen is een naam in de muziekwereld. Hij schreef en produceerde internationaal verschillende top 10-hits in al evenveel verschillende genres. Als songwriter verkocht hij wereldwijd al meer dan 4 miljoen platen en downloads. Hij werkte in het verleden al samen met bekende songwriters/producers zoals Max Martin (Pink, Katy Perry) en Rob Davis (Kylie Minogue, Mika). Zijn laatste wapenfeit in ons land was het anthem van de broers Dimitri Vegas & Like Mike; Tales of Tomorrow.

Met Sure Thing zorgen Tony en Maureen ervoor dat je zorgeloos door de zomer kan cruisen. Enjoy!

Download nu de single : Itunes : https://itunes.apple.com/be/album/sure-thing-single/id987951845?l=nl

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over