De waanzinnig populaire Shawn Mendes komt volgend jaar naar België voor een concert in het Antwerpse Sportpaleis. De 19-jarige Canadees geeft op 10 maart 2019 een concert in het kader van zijn wereldtournee 'Shawn Mendes: The Tour’ die in het teken staat van het nieuwe album 'Shawn Mendes’ dat eind mei verschijnt.

Zijn debuutalbum 'Handwritten’ uit 2015 betekende zijn definitieve doorbraak. Het album bereikte de bovenste positie in Billboard en iTunes charts en de single 'Stitches’ leverde in 2015 top tien-noteringen op in meer dan 85 landen. Mendes werd door Time Magazine uitgeroepen als een van de meest invloedrijke tieners van 2014 en van 2015.

Het tweede album van Shawn Mendes, 'Illuminate’ uit 2017, met onder andere de hitsingles 'Mercy’ en 'Treat You Better’ stond 15 weken op nummer 1 in de Album Top 100. Mendes deed met zijn vorige tour, 'Illuminate’, ook al Paleis 12 in Brussel aan. Dit concert was op één dag volledig uitverkocht.

Afgelopen maart bracht de hitsensatie opeens twee nieuwe singles uit: 'In My Blood’ en 'Lost in Japan’. Beide nummers kunnen rekenen op tientallen miljoenen streams op onder andere Spotify en YouTube. Afgelopen donderdag (3 mei) kwam daar het nummer Youth (featuring Khalid) bij - een nummer dat binnen enkele dagen goed is voor meer dan 8 miljoen streams. Het aanstaande album 'Shawn Mendes’, dat uitkomt op 25 mei bevat tevens een samenwerking met Julia Michaels.

Op vrijdag 18 mei om 10u start de ticketverkoop voor het concert van Shawn Mendes via greenhousetalent.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Shawn Mendes
Datum: 
10 maart 2019
Locatie: 
Sportpaleis Antwerpen

Reservatie:

Meer over