Woon jij in Hasselt en staat er nog niets in je agenda op zaterdag 9 augustus? Dan ben je alvast van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen tijdens het nieuwe festival Summer Swing Hasselt; het muzikale pretpark voor de hele familie, op het Pukkelpopterrein in Kiewit. Koop je tickets via www.summerswing.be en per aangekocht ticket krijg je er eentje gratis bovenop! Wacht niet te lang want de voorraad is beperkt! Voor info en voorwaarden check www.summerswing.be

Festivalorganisator Chokri; "Nu het WK gedaan is, gaan mensen weer op zoek naar leuke zomeractiviteiten. In Hasselt word ik voortdurend op straat aangesproken door mensen die meer willen weten over Summer Swing. Een nieuw festival in Hasselt met zo'n line-up, dat zorgt wel voor de nodige buzz en nieuwsgierigheid. Het viel mij echter op dat bijna iedereen altijd afsloot met een Allee-nodig-mij-dan-maar-eens-uit-hè! Dat zette mij aan het denken. Ik ben rond de tafel gaat zitten met de burgemeester en samen hebben we bekeken hoe we de Hasselaren op Summer Swing konden uitnodigen. Een 1 ticket kopen, 1 gratis krijgen leek ons de meest eenvoudige en haalbare manier. We hopen zoveel mogelijk Hasselaren te verwelkomen op zaterdag 9 augustus!".

De muzikale invulling gaat van kindermuziek tot teenpop en van schlager tot rock. Er zijn drie verschillende podia met in totaal meer dan 30 verschillende artiesten uit binnen- en buitenland!

  • Family Stage met 5th Avenue, Ian Thomas, Bandits, Slongs Dievanongs, Jukebox For Kids, De Bende met Mega Mindy, De Ketnetband met Fabian, K3 en Urbanus.
  • Ambiance Podium met Joe Hardy, Michael Lanzo, Robby Longo, Luc Steeno, Bart Kaëll, Laura Lynn, De Romeo's & Willy Sommers, Will Tura en Christoff & Lindsay.
  • Pop Stage met De Held, Lady Linn, Flip Kowlier, Ozark Henry, Zornik, Clouseau, Milk Inc. en Level 42.

In de Mini Bazar op het festivalterrein kunnen de jongste festivalgangers naar haretenlust ravotten op de verschillende springkastelen, meedoen aan verschillende workshops, zich laten grimeren, hun haar laten kappen en zich laten verrassen door de tal van straat- en circusartiesten.

Voor alle info over tickets, vipformules en line-up: www.summerswing.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Summer Swing
Datum: 
Zaterdag 9 augustus 2014
Locatie: 
Kiewit

Reservatie:

Meer over