Het 'Summer Night Fever' festival is een outdoor festival in een uniek amfitheater aan de Dender in Lessines, vlakbij Geraardsbergen.

Tot 29 augustus kan je in het "Hopital Notre Dame à la Rose" terecht voor optredens, de voorbije dagen kon je er oa Meskerem Mees, The Bony King of Nowhere, BJ Scott en Jasper Steverlinck al zien, volgen nog: Balthazar, Het Zesde Metaal, Ruben Block (nieuwe datum tba), Hooverphonic, BRNS, Wim Mertens, Axelle Red, Girls in Hawaii, Typh Barrow, Milow, en Wim Mertens .

Locatie is het mooie terrein van Hopital Notre Dame a la Rose te Lessen, een groen Amfitheater aan de Dender (met het podium op de rivier) - in een organisatie van het CC Rene Magritte. Veiligheid staat steeds voorop, maar zonder af te dingen op een goed onthaal – bv brasserie kwaliteit keuken en enkel lokale producten en dranken (top bieren!)!

LET OP:

Het concert van Ruben Block op 20 juli is uitgesteld naar en nog te bepalen datum wegens de dag van nationale rouw. Dit werd beslist in samenspraak met de burgemeester van Lessines.

AUGUSTUS

Vrijdag 06 augustus 2021 – Hooverphonic
Dinsdag 10 augustus 2021 - Het Zesde Metaal
Vrijdag 13 augustus 2021 - Milow
Zaterdag 14 augustus 2021 - Typh Barrow
Donderdag 19 augustus 2021 – Balthazar
Vrijdag 20 augustus 2021 - Wim Mertens
Zaterdag 21 augustus 2021 - Axelle Red
Zaterdag 28 augustus 2021 - Girls in Hawaii + BRNS

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: