Op 21 oktober komt de Canadese pop punk band Sum 41 naar Mainstage, Brabanthallen. De show is onderdeel van hun eerder aangekondigde afscheidstournee. De kaartverkoop start op vrijdag 28 juni om 10:00 via Ticketmaster.

Aankomend weekend staat Sum 41 nog op de bühne tijdens Jera On Air, nadat ze eerder dit jaar hebben aangekondigd te stoppen na bijna dertig jaar. De band komt voor een laatste show naar Mainstage in Brabanthallen, 's-Hertogenbosch. Sum 41's debuutalbum All Killer No Filler kwam uit in 2001. De eerste single van dat album, "Fat Lip" werd meteen een enorme hit en daarmee was de naam van het vijftal meteen gemaakt. Met o.a. opvolgers "In Too Deep", en “Still Waiting” van het album “Does This Look Infected?”, legde de band een solide basis voor een succesvolle carrière.

Sum 41 kan nooit in hokjes worden geplaatst en dat is ook het laatste wat ze proberen. In plaats daarvan zetten ze zichzelf op de kaart met authentieke pop punk meezingers met een heavy metal randje, wat resulteerde in prominente plek in de pop cultuur van de jaren 2000. De band was te horen in gigantische franchise films als Spider-Man, American Pie en Bring It On. Na meer dan 15 miljoen wereldwijd verkochte platen, een Grammy Award-nominatie, 2 Juno Awards (7 nominaties), een Kerrang! Award in 2002, en meerdere Alternative Press Music Awards, blijft Sum 41 gewoon de rockband die ze altijd is geweest – compromisloos, vol humor en eerlijk.

Sum 41
+ support: The Bronx

Maandag 21 oktober 2024 | Mainstage, Brabanthallen 's-Hertogenbosch
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €56 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 28 juni 2024 om 10:00 uur. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/sum41

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over