Suikerrock pakt dit jaar uit met iets unieks: er zullen op het festivalterrein vier leeggoedterugname-automaten komen te staan! Wat deze automaten zo speciaal maakt, is dat de machines al het leeggoed tellen zodat je exact weet hoeveel afval er in de automaat zit. Suikerrock gaat dus helemaal groen!

Feel the vibe, taste the sweetness!

Win prijzen met je lege bekers!

Tijdens een festival wordt er heel wat gegeten en gedronken, en daar komt natuurlijk ook wat afval bij kijken. Om te voorkomen dat er lege bekertjes en flesjes op de grond blijven liggen, zullen er op het terrein vier leeggoedterugname-automaten geplaatst worden. En dit is nog niet alles… Festivalgangers die hun lege bekers en flesjes in de automaten steken, maken kans om tickets voor Suikerrock 2016 te winnen! Op deze manier wordt recycleren eens zo leuk, en bovendien is het ook nog eens goed voor het milieu!

Voor dit project werken we samen met TOMRA Systems. Deze organisatie is al meer dan 40 jaar wereldwijd marktleider op het gebied van leeggoedterugname-automatisering. Zij beschikken over een breed gamma van producten voor het herkennen, sorteren, verzamelen en verwerken van verschillende materialen.

Suikerrock steunt blindengeleidehonden!

Het stopt niet alleen bij het recycleren van bekers en flesjes, Suikerrock doet ook mee aan de dopjesinzamelactie voor het Belgisch Centrum voor Geleidehonden! Op deze manier draagt Suikerrock niet alleen een steentje bij voor het milieu, maar ook voor het goede doel.

Laat je buggy veilig achter op de buggyparking!

Omwille van de veiligheidsmaatregelen tijdens Suikerrock is het niet toegestaan om met een buggy over het festivalterrein te wandelen. Maar op de Family Day op zondag 2 augustus voorziet Suikerrock een eigen buggyparking op de Kalkmarkt, waar je je buggy gratis én bewaakt kan achterlaten! Zo kan je rustig en gezellig met je zoontje of dochtertje wandelen over het festivalterrein.

Andere spullen kan je ook altijd kwijt in de gratis ING-lockers! Ontdek hier de andere leuke Free Festival Services van ING.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Suikerrock
Datum: 
31 juli - 2 augustus 2015
Locatie: 
Grote Markt, Tienen

Reservatie:

Meer over