Black Friday, Cyber Monday, Sinterklaas, Kerstmis, Nieuwjaar: Dit najaar vliegen de feestdagen je om de oren! Suikerrock voegt daar nog eentje aan toe: Sweet wednesday!

Vanaf vandaag kan je namelijk een Suikerrock 2019 combi-ticket met vroegboekkortingaanschaffen! In het schoentje voor Sinterklaas, onder de Kerstboom of als Nieuwjaarsgeschenk is het Suikerrock Early Bird combiticket het ideale en zoete cadeau. Dat wordt dromen van een zalige, zomerse festivalsfeer met fantastische artiesten op het hoofdpodium, met de lekkerste gerechten van tientallen food trucks en met party vibes aan de dj-stage.

De 33ste editie van Suikerrock, van vrijdag 26 juli tot en met zondag 28 juli wordt opnieuw het hoogtepunt van uw zomervakantie!

Namen zijn er nog niet, maar de combi-tickets (3 dagen) met vroegboekkorting dus al wel! En tot en met 2 januari 2019 voor een ongelofelijk sweet prijsje van 97 Euro. Wacht niet, want op 2 januari 2019 om middernacht is deze actie onherroepelijk afgelopen en gelden terug de normale tarieven.

De combi-tickets met vroegboekkorting (Early-bird combitickets), alsook drank/food jetons kan je vanaf nu aankopen via de Suikerrock ticketshop of via Ticketmaster. Bij Ticketmaster heb je ook nog de optie om tegen een kleine meerkost, het ticket te laten toesturen in een geschenkverpakking.

Feel the vibe, taste the sweetness!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over