Simple Minds keren op vrijdag 1 augustus triomfantelijk terug naar Suikerrock! De Schotse band rond Jim Kerr en Charlie Burchill zal na het uitverkochte TW Classic concert van deze zomer,  de Belgische fans nog slechts éénmaal verwennen in 2014!

Vorig jaar keerden Simple Minds terug met een nieuwe release: ‘Celebrate – The Greatest Hits + Collection’ geeft een prachtig muzikaal overzicht van 35 jaar carrière van één van de grootste Britse rockgroepen aller tijden. Het album is een verzameling van klassiekers als ‘Promised You A Miracle’ en ‘Glittering Prize’, maar ook ‘Waterfront’, ‘Sanctify Yourself’, ‘Belfast Child’, ‘Mandela Day’ en natuurlijk de hits ‘Don’t You (Forget About Me)’ en ‘Alive & Kicking’. Eind 2013 volgde er een tournee ter gelegenheid van dit album. In no time waren de tickets voor de Belgische concerten in Vorst Nationaal en de Lotto Arena uitverkocht. Ook hun aangekondigde festivaloptreden op TW Classic van dit jaar, was op 60 minuten uitverkocht.

Daarom willen Simple Minds de Belgische fans nog één kans geven om hen in 2014 aan het werk te zien. Noteer vrijdag 1 augustus met stip in de agenda: Simple Minds op Suikerrock 2014!

De 28ste editie van Win for Life Suikerrock vindt plaats op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 augustus 2014 in het centrum van Tienen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Suikerrock 2014
Datum: 
1, 2 & 3 augstus 2014
Locatie: 
Grote Markt, Tienen

Reservatie:

Meer over