Sinds vandaag staat het uurschema van het hoofdpodium online. Check dus de programma paginaop de Suikerrock website om te weten wanneer jouw favoriete acts optreden. Klik ook op de namen om info, links, video's en Spotify playlists te krijgen.

De line-ups en uurschema's van het Poliakov Dj-Stage en het Kasteelbier Acoustic Stage worden respectievelijk op 8 juli en 15 juli bekend gemaakt.

Lokaal ticket verkooppunt

De eenmalige ticketverkoop op de Grote Markt van afgelopen zaterdag maakte duidelijk dat er toch nog nood is aan een lokaal voorverkooppunt. Daarom kan je vanaf vandaag terecht bij Fi' Elle, Wolmarkt 26 Tienen, om je Suikerrock ticket aan te schaffen. Openingsuren: Ma, Di, Wo, Vr: 13:30–18:00, Za: 9:00 - 15:00. Betalingen kunnen er cash of elektronisch.

Tickets

Dagtickets voor alle dagen, alsook combitickets en drinks/food tickets zijn online beschikbaar via de Suikerrock ticketshop en Ticketmaster. In Tienen kan je terecht bij Fi' Elle en voor de rest van België kan je terecht in de vaste voorverkooppunten van Ticketmaster.

VIP tickets zijn ook beschikbaar via de aparte VIP-Ticketshop.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over