Ook dit jaar zal de Veemarkt tijdens Suikerrock omgetoverd worden tot een party plein waar amateur- en professionele dj's hun skills kunnen tonen. Drie dagen gratis party plezier!

Suikerrock heeft ook oog voor lokaal, opkomend talent. Daarom gaat het een samenwerking aan met Hands Up!. Hands Up! is een alternatief concept dat sterke namen en lokaal talent uit de DJ-wereld naar de Tiense jeugd toebrengt.

Zondag 2 augustus wordt het DJ-stage door hen gehost, met uiteraard gevestigde waarden, maar ook lokaal talent dat via een DJ-contest geselecteerd wordt!

Hands Up! DJ-contest!

Wil jij in de voetsporen treden van Viktor Bodrovski, Athos, Semm en Lumignition die eerder al op het hoogste schavotje stonden tijdens een Hands Up! DJ-contest? Schrijf je dan nu in!

Het opzet is simpel: uit de verschillende Tiense scholen kunnen leerlingen zich inschrijven. Per school gaat de winnaar van de eerste ronde door naar de finale. De eerste ronde verloopt deels via een publieke stemming: jezelf én je mixtape in de kijker zetten op social media en stemmen ronselen is de boodschap. Ook een vakjury zal een eerste oordeel vellen en punten toekennen. De finalisten worden op woensdag 10 juni geselecteerd.

In de finale op zaterdag 27 juni in zaal Manége te Tienen, neem je het op tegen de finalisten van de andere scholen en kan je gewapend met een originele set, strakke mixingskills en een uitmuntende platenkeuze de eer van jouw school hoog houden.

De prijs? Een spot op de line-up van het Hands Up! hosted Stage op Suikerrock én eeuwige roem bij jou op school!

Ben jij een getalenteerde dj? Denk je dat jij de geschikte man/vrouw bent om een dj-set te brengen op het Hands Up! hosted DJ Stage? Schrijf je dan als de bliksem in op de DJ-contest pagina op de Suikerrock website en promoot jouw deelname!

Suikerrock 2015

Suikerrock 2015 vindt plaats van vrijdag 31 juli tot en met zondag 2 augustus.

Onder de noemer 'Feel the vibe, taste the sweetness' kan je genieten van grote namen op het hoofdpodium, maar ook van zoetigheden en andere verfijnde gerechtjes op de Foodtruck Corner aan de Hennemarkt, akoestische optredens op het Acoustic stage, dansdemonstraties van Dancin' Movement, party op de Veemarkt, festivalmarkt op de Wolmarkt enz.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Suikerrock
Datum: 
31 juli - 2 augustus 2015
Locatie: 
Grote Markt, Tienen

Reservatie:

Meer over