Wie aan een festival denkt, denkt aan goede muziek, een leuke sfeer, maar natuurlijk ook aan al dat heerlijke festivalfood! Dit jaar neemt Suikerrock alle food & drinks in eigen beheer en zet dan ook in op kwaliteitsvol eten. Zo kan je bijvoorbeeld smullen van de hamburgers van De Burgerij. Maar niet alleen op de Grote Markt vind je al dit lekkers terug, ook op de Hennemarkt kan je proeven van verschillende gerechtjes! Daar staan namelijk maar liefst tien Foodtrucks op de Foodtruck Corner.

Laat dus je smaakpapillen de vrije loop en geniet van al dit heerlijke eten!

Een culinaire transformatie voor de Grote Markt

De Grote Markt ondergaat dit jaar een heuse transformatie: geen typische festival-eetkramen en drankstanden meer! Maar wél constructies in de look & feel van het festival voor de ultieme eetbelevenis. Zo serveren we perfect gekoelde frisdranken en bieren van Coca-Cola, Maes, Lipton Ice Tea en Bruggeman, verse frietjes met kwaliteitsvolle Mora snacks, en als blikvanger een Sweets Stand met heerlijke zoetigheden.

You’ll feel the vibe and you’ll taste the sweetness!

De Foodtruck Corner: een eetparadijs!

Dit jaar serveren tien Foodtrucks lekkere, gevarieerde gerechtjes op de Hennemarkt. Uiteraard zullen er ook heel wat zoetigheden zijn om van te smullen!

Een greep uit het overheerlijke aanbod: Moochie serveert een lekker alternatief voor roomijs: frozen yoghurt. De Frietfiets bakt biologische frietjes vanop een authentieke bakfiets. Fiona's Baking Avenue is een godsgeschenk voor zoetebekken met een gluten-intolerantie. Overheerlijke gebakjes, die allemaal glutenvrij zijn! Bij Fraises de Guillaume kan je terecht voor verse aardbeien, maar ook zelfgemaakte Strawberry Daiquiri en Strawberry Mojito. De kleurrijke retrocaravan van Fantastic Wheels brengt heerlijke pannenkoeken en wafels, met lekkere toppings als aardbeien of Nutella! Saté-man maakt saté's volgens een Indonesisch recept waarna ze gebakken worden op houtskool, wat zorgt voor een specifieke maar verrukkelijke smaak. Een beenhouwer en een kok geïnspireerd door hout: Tommer serveert gastronomische hotdogs. Simpel eten dat naar een hoger niveau getild wordt. We nemen je ook mee naar het verre Azië met de verrukkelijke Tibetaanse wok van The Himalaya Club. Voor de moderne Mexicaanse keuken moet je bij Mex y Co zijn. Tot slot is er natuurlijk ook vers gedraaide pasta te verkrijgen met verschillende heerlijke sauzen. Hiervoor is de truck van Past’amuse the place to be!

De Burgerij: burgers om je vingers van af te likken

Op de Grote Markt kan je genieten van de vers gedraaide hamburgers van hamburgerrestaurant De Burgerij. Geen typische, vettige festivalhamburger meer voor Suikerrock, maar een culinaire burger met kwaliteit!

Alle hamburgers van De Burgerij zijn vers bereid en worden à-la-minute gemalen en gebakken. Ze werken dan ook met de beste ingrediënten, zonder enige toevoeging van versterkende extracten. Zo serveren ze rundsvlees van het ras ‘Blanc Bleu Belge’, echt Texels lam dat minstens 100 dagen heeft lopen grazen en dartelen, en dat proef je!

De Burgerij kan je terugvinden op verschillende locaties in Berchem, Schoten en ’t Eilandje aan het MAS in Antwerpen. Maar van 31 juli tot en met 2 augustus kan je hun hamburgers ook proeven op de Grote Markt in Tienen!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Suikerrock
Datum: 
31 juli - 2 augustus 2015
Locatie: 
Grote Markt, Tienen

Reservatie:

Meer over