De eerste dag van Suikerrock 2018, vrijdag 27 juli, belooft een bom van een feestje te worden. Met de hyperpopulaire Nederhoppers Lil Kleine en Kraantje Pappie, en onze eigen internationale hitmachine Lost Frequencies, zal u zich een delirium kunnen partyen!

Lil Kleine: Vettig Amsterdams, een stoer mondje (enige controverse is 'm niet meteen vreemd) maar vooral vreselijk populair, en niet enkel bij de Noorderburen. 'Drank en Drugs' was z’n grote doorbraak, samen met Ronnie Flex een drietal jaar geleden. Vorig jaar bracht hij zijn eerste soloalbum 'Alleen' uit, meteen goed voor platina in Nederland en een derde plaats in de Vlaamse Ultratop. Hitsingle'Krantenwijk' is nog steeds één van de populairste nummers van het moment en met maar liefst 300 miljoen streams is Lil Kleine trouwens de meest beluisterde Nederlandse artiest ooit op Spotify! Na de twee uitverkochte Lotto Arenas dit voorjaar, mag Lil Kleine zich patsergewijs vastankeren op ons Suikerrock podium, vrijdag 27 juli.

Kraantje Pappie, steviger qua bite dan 'Hollandse nieuwe', die laatste zou hij waarschijnlijk zelf in één van z’n beruchte salades mikken. Want salades maken daar is hij goed in, maar bij ons op het podium mag hij echter andere dingen doen, zoals bijvoorbeeld het vrijdagfeestje laten ontploffen! Hij komt eigenlijk uit Groningen, maar klinkt als een Rotterdammer, wat z’n rap des te leuker maakt natuurlijk. En hou je vast aan alles wat in je buurt staat die vrijdag op de Tiense Grote Markt want als hij 'Waar is Kraan?', 'Feesttent', of 'Pompen' op je loslaat is er geen verweer meer mogelijk. Vraag maar aan het publiek van Rock Werchter of Pukkelpop...

Gelukkig ook nog een landgenoot op vrijdag, 'ne Brusseleer', en eentje die je ook meteen helemaal mee heeft. Lost Frequencies is top, hij heeft tegenwoordig zijn eigen label. Dat deed hij omdat hij veel te vaak goede onbekende muziek tegenkwam tijdens het touren. Muziek die niet werd opgepikt, en dan besloot hij het zelf maar te doen. Een nobele inborst en een befaamd producer, en nu dus ook platenbaas, al zal het zwaartepunt blijven liggen bij het producen.

Felix De Laet heet ie, dat wist u al, en hij is als enige Belg meer dan één miljard!!! keer gestreamd op Spotify. Zijn eerste vier singles belandden steevast op nummer één in de Belgische Ultratop en dat heeft niemand hem als Belgische artiest ooit voorgedaan. Met 'Are you with me' stond hij ook als eerste Belg ooit op één in de Britse hitparade en met de huidige hitsingle ‘Crazy’ scoort hij inmiddels zijn vijfde nummer één hit. Lost Frequencies speelt op Suikerrock vrijdag 29 juli een knaller van een feest. U moest uw jas al aanhebben om de tickets te gaan halen.

Wat een vrijdag zeg, en 'still much more to come’!

Lost Frequencies, Kraantje Pappie en Lil Kleine op vrijdag 27 juli, Alanis Morissette, Anouk, White Lies en Goo Goo Dolls op zaterdag 28 juli, en Stan Van Samang en Gers Pardoel op zondag 29 juli: Suikerrock 2018 ziet er nu al indrukwekkend uit en er volgt nog veel meer!

Suikerrock 2018 zal op 27, 28 en 29 juli opnieuw het allerzoetste van zich zelf geven: schitterende muzikale acts, lekkere gerechten en dranken, en uiteraard sweet vibes!

Combi-tickets, Dagtickets en Kids tickets voor alle dagen zijn vanaf nu beschikbaar via de Suikerrock ticketshop en Ticketmaster Vergeet niet om meteen ook drank & food jetons aan te schaffen.

Feel the vibe, taste the sweetness!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Suikerrock
Datum: 
27 - 29 juli 2018
Locatie: 
Grote Markt, Tienen

Reservatie:

Meer over