Op het Acoustic Stage kan je nieuw talent ontdekken dat enkel gebruik maakt van akoestische en elektrisch-akoestische instrumenten. Een kolfje naar de hand van 'Piano Man' Tom Odell, maar die zet op vrijdag 26 juli uiteraard de mainstage in de fik, met piano en met begeleidingsband. Verder op die eerste festivaldag ook nogBazart, Arsenal, Tourist LeMC Emma Bale en Yves Paquet. De ticketvoorraad slinkt zienderogen dus koop snel je ticket indien je er nog bij wil zijn. Haast je dus naar onze ticketshop of Ticketmaster!

Kasteelbier Acoustic Stage Line-Up

Het Acoustic Stage is een klein en gezellig podium dat zich bevindt in de Nieuwstraat, midden in de Foodtruck Corner op het gratis gedeelte van het festival. Dé ideale plek om rustig te genieten van een intiem akoestisch optreden, met een Kasteelbier in de hand! De voorbije weken gingen we via een wedstrijd op vi.be op zoek naar akoestich talent. Uit de meer dan 180 inzendingen koos onze jury 12 gelukkigen, die op zaterdag 27 en zondag 28 juli het beste van zichzelf zullen geven. Dit zijn de winnaars:

West Coast Caravan

 • Nele
 • Red Stags
 • Julien Firmin
 • Watch Out For The Giants
 • Fien & Dorien
 • Nora Jehoul
 • Murie And The Flurries
 • MATS
 • Bosum
 • Alice Mae
 • Jarvin

Klik hier voor de timings.

Nieuw op Suikerrock: Spoken Word

Nieuw op Suikerrock 2019: Spoken Word. Op vrijdag 26 juli wordt het Acoustic Stage ingepalmd door Tienen Troef. Deze vzw die Tienen positief in het daglicht stelt, o.a. via hun blog, presenteert een line-up van poëzie, standup, verhalen en andere luisterbare zwelgerijen. Radicaal echt, chaotisch, en soms literair. Zeven goedgebekte performers milderen uw honger naar goesting, scheefbekkerij, goudpotten aan het einde van de regenboog en alles wat daartussen gedijt met teksten van eigen makelij en opgekuiste vergeten parels uit ’s Vaderlands literatuur. Schuif aan voor deze prettig gestoorde vertelcaroussel met o.a. Victoria Vandersteen, Jef Van Hemelryck, Inke Gieghase, Jordy Mellaerts, Roncha, Chris François en Nele Sterkendries!”

Eten zoals de sterren?

Het cateringmerk White Signature zal zowel onze artiesten als VIPs culinair verwennen. De chefs, die allemaal sterrenervaring hebben, beloven een afwisselend menu met kwalitatieve seizoensproducten. Ze streven naar topgastronomie, ook tijdens grote evenementen.

Tickets

Dagtickets voor alle dagen, alsook combitickets en drinks/food tickets zijn online beschikbaar via de Suikerrock ticketshop en Ticketmaster. In Tienen kan je terecht bij Fi' Elle en in de rest van België kan je terecht in de vaste voorverkooppunten van Ticketmaster.

VIP tickets zijn ook beschikbaar via de aparte VIP-Ticketshop.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over