Tienen heeft al heel wat muzikaal talent voortgebracht, maar één van de grootste (inter)nationale succesnummers stond nog nooit op Suikerrock. Voor de 30ste editie van het festival willen we dat meteen stevig rechtzetten:

De Suikerrock DJ Stage op de Veemarkt wordt op vrijdag 29 juli omgedoopt tot de Jan Vervloet Rave Stage! Inderdaad, Tienenaar Jan Vervloet: al meer dan 200 tracks gereleased als producer, een nummer 1-hit gescoord in Nederland met Scoop, een gouden plaat met Fiocco en een rave klassieker als Thunderball met ‘Bonzai Channel One’.

Hij zal dus de DJ stage op vrijdag hosten, en stelde meteen een stevige line-up samen, met enkele uitstekende streekgenoten zoals Midnight Criminals, Kosmik, TRAX-X, maar ook met toppers zoals Thierry, Wout en Johan Gielen. Afsluiten doet de host himself met een eclectische party set!

De Jan Vervloet Rave stage, vrijdag 29 juli, Veemarkt Tienen!

Feel the vibe, taste the sweetness!

Line-up Jan Vervloet Rave Stage

  • 19:00 - 20:00: Midnight Criminals
  • 20:00 - 21:00: Kosmik
  • 21:00 - 22:00: TRAX-X
  • 22:00 - 23:00: Thierry
  • 23:00 - 00:00: Wout
  • 00:00 - 01:00: Johan Gielen
  • 01:00 - 02:00: Jan Vervloet

DJ Contest

Dit jaar wordt de Veemarkt opnieuw getransformeerd tot een gratis toegankelijke party zone. De Suikerrock DJ Stage staat garant voor drie dagen feest met de Jan Vervloet Rave Stage op vrijdag en enkele gerenommeerde dj's op zaterdag en zondag. Een indrukwekkende podiumconstructie en een knappe lichtshow maken het geheel compleet.

De afsluitende DJ's van zaterdag 30 juli en zondag 31 juli worden binnenkort bekendgemaakt, maar op die dagen bieden we ook kansen aan nieuw dj-talent via de DJ Contest!

Inschrijven en stemmen op je favoriet kan nog tot vrijdag 15 juli 12u 's middags. Iedereen die een dj-set van een uur kan neerzetten in een dansbaar genre mag deelnemen. Stemmen op je favoriet doe je door zijn of haar track/mixtape te liken via de Suikerrock website.

Er zijn in totaal 10 dj-sets te verdelen over de twee festivaldagen. De 10 winnaars worden door een Suikerrock-jury gekozen uit de 20 populairste inschrijvingen, en worden bekend gemaakt op maandag 18 juli!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: