Het belooft warm te worden, heet zelfs. Maar we zijn meer dan ooit klaar om er een fantastische 32ste editie van te maken. Met headliners als o.a. Lost Frequencies (Live), Steve Aoki op vrijdag, straffe madammen Anouk en Alanis Morissette op zaterdag en hitmachines Stan Van Samang, OMD en Kool & the Gang op zondag hebben we fantastische line-up op het hoofdpodium. Eén groot feest waar je absoluut moet bij zijn.

Naast deze straffe artiesten zal het ook genieten zijn van pure culinaire verwennerij: een overheerlijke zoetigheid uit onze befaamde Sweets Stand, een lekkere Ellis Gourmet burger, een tasty steak sandwich van Piepers&Rund of een pak heerlijk verse frietjes. Of stop gerust even bij één van onze foodtrucks in de food truck corner.

Mis Suikerrock niet en koop vandaag nog je tickets. Combi tickets zijn uitverkocht, maar er zijn nog dagtickets voor elke festivaldag te koop. Snel naar de Suikerrock Ticketshop of ticketmaster.com . Vergeet ook niet je drinks/food jetons in voorverkoop aan te schaffen!

Kom genieten van een zomerse festivalsfeer!

Genieten! Dat is het woord waarbij je de sfeer in de Tiense binnenstand het best kan omschrijven tijdens Suikerrock. Zeker met deze warme temperaturen waan je je in een Zuid-Franse stad waar het gezellig kuieren en vertoeven is.

Onze foodtruck corner is ondertussen uitgegroeid tot de grootste open air keuken van Vlaams Brabant en omstreken. Van Italië, tot Vietnam en Mexico, op Suikerrock kan je aan een culinaire wereldreis beginnen. We voorzien uiteraard ook picknickbanken, want zeg nu zelf, zittend eten is nog altijd aangenamer. En terwijl je zit na te denken of je voor een ijsje, churros of een wafel zal gaan als dessert, kan je genieten van de optredens op onze Acoustic Stage, pal in het midden van al die foodtrucks.

Vanaf de vroege vooravond, wanneer de hitte plaats maakt voor een lekkere 25 graden, kan je ook je dansbenen insmeren en helemaal uit de bol gaan tijdens een lekkere DJ-set op ons DJ-stage op de Veemarkt. En je kan echt helemaal losgehen want het feest aan ons DJ-stage duurt tot 02u ’s nachts op vrijdag en zaterdag en tot 01u op zondag.

VIP-tickets zijn nog te koop voor vrijdag en zondag via de Suikerrock VIP ticketshop. Hou er rekening mee dat VIP-tickets voor zaterdag reeds uitverkocht zijn. Meer informatie over VIP-tickets is terug te vinden op de website.

DE WIN FOR LIFE-FAMILIE BREIDT UIT MET EEN BILJET VAN €2

De Win for Life–familie breidt uit met een biljet van € 2 waarmee je een levenslange rente van € 1.000 per maand kan winnen! Nog meer fun gegarandeerd! Drie bewijzen daarvoor…

Halftijds gaan werken
Met € 1.000 sowieso op je bankrekening elke maand kan je zonder zorgen van een voltijdse betrekking overstappen naar een halftijdse. Gedaan met de dagelijkse race tegen de klok, je zal je eindelijk kunnen concentreren op wat er écht toe doet!

Reizen naar de vierwindstreken
Dankzij deze nieuwe Win for Life ligt de wereld voor je open! Met € 1.000 iedere maand heb je keuze zat als je er eens tussenuit wil: in mei naar La Réunion bijv., in augustus op citytrip naar Kopenhagen en bij het begin van ’t schooljaar naar Bali. En dat zonder de rest van de maand pasta te moeten eten…

Shoppen zonder te moeten cijferen
Surf meteen naar je favoriete e-shop en vul je mandje. Binnenkort kan je op de bestel-knop klikken zonder slecht geweten te moeten hebben…

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over