Enkele weken geleden maakten we reeds bekend dat Suikerrock 2020 verplaatst wordt naar 2021. De corona maatregelen laten namelijk tot en met 31 augustus 2020 geen massa evenementen toe in België.

Suikerrock 2021 zal plaatsvinden van donderdag 29 juli tot en met zondag 1 augustus, met een kopie van de affiche van 2020.

En er is inmiddels goed nieuws: Tom Jones heeft (her)bevestigd voor de editie van 2021, samen met De Kreuners, Peter Koelewijn & The Rockets en Mathias Vergels. Samen zorgen ze voor een zinderende Family Day op zondag 1 augustus 2021. Aan dit lijstje worden nog twee kleppers uit de Lage Landen toegevoegd, die wel pas over enkele maanden onthuld worden.

Over de line-up van vrijdag volgt binnenkort ook nog (goed) nieuws! Reeds aangekochte tickets voor de editie van 2020 blijven geldig voor de editie van 2021, en vanaf vandaag kan je ook terug tickets aanschaffen.

Een cadeau idee met toekomstperspectief voor Moederdag, én… u hoeft er ‘uw kot’ niet voor uit om ze aan te schaffen!

Het optreden van Sir Tom Jones wordt het orgelpunt van Suikerrock 2021. De levende legende sluit het festival in stijl af op zondag 1 augustus, de familiedag. Met een klok van een stem en een trits klassiekers zoals ‘It’s Not Unusual’, ‘Kiss’, ‘Delilah’, ‘What’s New Pussycat’, ‘I’ll Never Fall In Love Again’ en ‘Sex Bomb’ wordt het een schitterende afsluiter van deze 34ste editie.

In 1987 stonden ze op de eerste editie van Suikerrock: De Kreuners! Walter, Axl, Jan, Erik en uiteraard Tienenaar Ben Crabbé komen terug hun blik Belpop hits opentrekken op zondag 1 augustus. Een aanslag op uw stembanden want het wordt een uur meebrullen met o.a. ‘Zij heeft stijl’, ‘Cous Cous kreten’, ‘Gezellig samenzijn’, ‘Ik Wil Je’, ‘Zo Jong’, ‘Verliefd Op Chris Lomme’ of ‘Layla’. Openlucht of niet, het dak moet eraf!

Nostalgie troef op die zondag 1 augustus, want ook Peter Koelewijn & The Rockets brengen hun ‘Blonde hitmachine’ mee naar Tienen. ‘Je wordt ouder papa’ want deze Noorderbuur mag dit jaar samen met Tom Jones 80 kaarsjes uitblazen. Hij introduceerde zowat 60 jaar geleden de Nederlandstalige rock’n’roll met de megahit ‘Kom van dat dak af’, en scoorde in de daarop volgende decennia met meezingers ‘Angeline (m'n blonde sexmachine)’, ‘Klap maar in je handen’, ‘Robbie’, ‘Marijke’ en ‘Zolang de motor loopt’.

Openen doen we met een jonge acteur/muzikant. Voorlopig is Mathias Vergels nog het meest gekend voor zijn rol als Lowie Bomans in de soap Thuis, maar daar zou in de toekomst wel eens verandering in kunnen komen. Vorig jaar ging hij al met de prijs voor Beste Soloartiest aan de haal op de Radio 2 Zomerhit, en met zijn onlangs verschenen debuutalbum ‘Waar is Mathi?’ bewijst hij zich als één van de betere Vlaamse popzangers.

Tickets van 2020 blijven geldig voor de editie van 2021 en dagtickets voor zondag 1 augustus 2021, combi-tickets (4 dagen) en ook drankjetons zijn vanaf nu beschikbaar via suikerrock.be/tickets

Suikerrock ambassadeur

Ben je een grote Suikerrock fan? Wil je tickets verdienen of exclusieve items en ervaringen van de Suikerrock Farewell Edition?

Word dan een officiële Suikerrock-ambassadeur en verdien je gekozen beloningen door tickets aan je vrienden te verkopen!

Inschrijven is gratis en het duurt maar een paar minuten om aan de slag te gaan. Er zijn​ ook geen aanbetalingen nodig om tickets te verkopen. Je stuurt je vrienden gewoon een veilige link om tickets aan te schaffen via onze officiële ticketshop op Ticketmaster. Voor elk verkocht ticket verdien je punten, waarmee je jouw beloning kan kiezen.

Doe je mee?! Meld je hier aan​

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Suikerrock
Datum: 
29 juli - 1 augustus 2020
Locatie: 
Grote Markt, Tienen

Reservatie:

Meer over