Suikerrock is niet alleen het hoofdpodium op de Grote Markt met de grote kleppers. Het festival strekt zicht ook uit over de Nieuwstraat, Hennemarkt, Veemarkt, Wolmarkt en Peperstraat.

De Hennemarkt bevindt zich op de hoofdas tussen de twee grote podia. In dit gratis toegankelijk gedeelte tussen het hoofdpodium op de Grote Markt en het dj-podium op de Veemarkt zal een zone ingericht worden met tal van heerlijke foodtrucks, terrasjes én een podium.

De Foodtruck Corner zal alle festivaldagen geopend zijn van het begin tot het einde van de optredens. Een 10-tal foodtrucks met een heel assortiment aan drankjes, maaltijden, snacks en zoetigheden zullen ervoor zorgen dat het water je in de mond loopt!

Het Acoustic Stage zal op vrijdag 31 juli de plaats zijn waar beginnende maar beloftevolle singer-songwriters op akoestische wijze voor een gezellige sfeer zullen zorgen. Op het Dancin' Stage zullen de dansers van Dancin' Movement op zaterdag 1 en zondag 2 augustus voor spektakel zorgen.

Foodtruck Corner

Wat is er leuker dan het bezoeken van een geweldig muziekfestival, met een heerlijk hapje en drankje erbij! De Foodtruck Corner op de Hennemarkt wordt het gezellige verzamelpunt van een 10-tal busjes, wagentjes en zelfs fietsen die stuk voor stuk heerlijke snacks en zoetigheden zullen voorschotelen. Deze foodtrucks zullen het standaard festivaleten elk op hun eigen karakteristieke manier tot een hoger niveau tillen.

Voor kwalitatieve hotdogs, satés op de barbecue, verse frietjes en andere snacks moet je tijdens Suikerrock op de Hennemarkt zijn. Maar ook de 'sweetness' wordt niet vergeten! O.a. pannenkoeken, wafels, frozen yogurt, verse aardbeitjes en gebak zullen je smaakpapillen doen tintelen...

Acoustic Stage - Wedstrijd!

Op vrijdag 31 juli wordt het podium op de Hennemarkt het 'Acoustic Stage', en daarvoor is Suikerrock op zoek naar 8 singer-songwriters die (alleen met een akoestisch instrument) gedurende een half uur een stemmige performance kunnen brengen. Schrijf je in voor 24 mei! Meer info en een inschrijvingsformulier vind je op deze pagina !

Als je er uitgepikt wordt mag je 5 van je trouwste fans meenemen naar het festival én kan je Suikerrock toevoegen aan je referentielijst!

Dancin' Stage

De dans- en pilatesschool Dancin' Movement is al meer dan 22 jaar een begrip in Tienen. Ooit werden er nog maar enkele uurtjes dans per week gegeven, maar inmiddels biedt de school een weekprogrammatie aan die varieert van klassiek ballet, over jazz en hiphop, naar breakdance. Deze dansers komen tonen wat ze in hun mars hebben op het podium de Hennemarkt!

Op zaterdag 1 augustus is het spektakelgehalte hoog met demonstraties van hiphop, hedendaagse dans en breakdance. Op zondag 2 augustus mogen ook de kleinsten de show stelen met hun heerlijke ongedwongenheid en lieve spontaniteit.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Suikerrock
Datum: 
31 juli - 2 augustus 2015
Locatie: 
Grote Markt, Tienen

Reservatie:

Meer over