Suikerrock op zondag, dat is traditioneel de Family Day, ook in 2017! Op 30 juli kan iedereen -maar vooral de allerjongsten- mee ‘schuddebollen’ met de ‘Tralalaatjes’ van het populaire Ketnet figuurtje Kaatje.

TV helden Kaatje, dinosaurus Kamiel en astronaut Viktor laten samen met 3 muzikanten alle kinderen zingen en dansen tijdens een wervelende show. Misschien gaat Kamiel wel drummen op het podium… En zou Viktor terug een nieuwe uitvinding bedacht hebben?

Meebrullen met ‘Schuddebollepats’, ‘Kaatje’s Tralalaatjes’, ‘Vliegen’, ‘K heb de zon zien zakken in de zee’ en ‘Laarsjes’, op zondagmiddag 30 juli.

Family Tickets

Bij een Family Day hoort uiteraard ook een speciaal familie tarief:

  • Met een Family ticket kunnen gezinnen van 2 volwassenen en maximum 4 kinderen van 6 tot en met 12 jaar voordelig naar Suikerrock op zondag 30 juli.
  • Kinderen jonger dan 6 jaar hebben sowieso gratis toegang.
  • Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar bestaan er ook aparte kindertickets.

Op de Family Day wordt niet alleen de programmatie aangepast. Deze maatregelen en activiteiten zijn ook op maat van gezinnen en families:

  • Aan beide ingangen tot de Grote Markt wordt een bewaakte bewaarplaats voorzien voor kinderwagens en buggy’s.
  • Op het festivalcircuit wordt bijkomende kinderanimatie voorzien.
  • De Sweets stand op de Grote Markt is nog steeds het Walhalla voor kinderen en hun ouders.
  • De Foodtruck Corner in de Nieuwstraat vormt dan weer een gezellige culinaire ontdekkingstocht.

Combi-tickets, dagtickets, Kids tickets en Family tickets zijn onmiddellijk beschikbaar via de Suikerrock ticketshop en Ticketmaster.

Suikerrock 2017

Suikerrock 2017 vindt plaats van vrijdag 28 juli tot en met zondag 30 juli in het centrum van Tienen. Reeds bevestigd voor het hoofdpodium: Equal Idiots, Rival Sons, The Black Box Revelation en Iggy Pop op vrijdag 28 juli, The Lighthouse, Tout Va Bien, Coely, Tinie Tempah, Bazart en Lost Frequencies op zaterdag 29 juli en Kaatje, Laura Tesoro, Niels Destadsbader, Matt Simons, Soulsister, Status Quo en Zucchero op zondag 30 juli!

En daar stopt het nog niet! Hou zeker onze website in de gaten voor de aankondiging van nog één extra kidsact!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Suikerrock
Datum: 
28 - 30 juli 2017
Locatie: 
Grote Markt, Tienen

Reservatie:

Meer over