Dit jaar wordt de Veemarkt tijdens Suikerrock getransformeerd tot een gratis toegankelijke party zone. Het Suikerrock DJ Stage staat garant voor drie dagen feest met enkele gerenommeerde dj's, en daarbovenop wordt het podium op zondag ook nog door Hands'Up gehost! Een indrukwekkende podiumconstructie en een knappe lichtshow maken het geheel compleet.

DJ contest!

Naast enkele vaste waarden wordt er ook aan nieuw dj talent kansen geboden. Ben jij een getalenteerde dj? Kan jij een menigte in beweging krijgen? Denk je dat jij de geschikte man/vrouw bent om een dj-set te brengen op het DJ Stage? Schrijf je dan als de bliksem in op de Suikerrock dj Contest pagina en promoot jouw deelname.

Iedereen die een dj-set van een uur kan neerzetten in een dansbaar genre mag deelnemen, en iedereen kan ook stemmen op de Suikerrock website. Er zijn in totaal 10 dj sets te verdelen over twee festivaldagen (vrijdag 31juli en zaterdag 1 augustus), en als je deelneemt moet je vrij zijn op beide dagen.

De winnaars worden door een Suikerrock jury gekozen uit de populairste inschrijvingen, en worden bekend gemaakt op woensdag 22 juli!

Geen tijd te verliezen: Deelnemen en stemmen is de boodschap!!

Feel the vibe!

Een stadsfestival beleef je op een heel andere manier dan een doorsnee festival op een weide. Kom op 31 juli, 1 en 2 augustus naar het centrum van Tienen en ervaar zelf het Suikerrock gevoel: Gezellige straten die helemaal zijn ondergedompeld in een zomerse festivalsfeer! Je kan er kuieren op de festivalmarkt, genieten van een lekkere cocktail, helemaal wegdromen bij een concertje aan het Acoustic Stage of de hele avond feesten aan het Suikerrock DJ-stage op de Veemarkt!

Suikerrock 2015 wordt een compleet nieuwe festivalbeleving die je echt niet wil missen. Afspraak op vrijdag 31 juli, zaterdag 1 én zondag 2 augustus in het centrum van Tienen! You’ll Feel the vibe, and you’ll taste the sweetness!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Suikerrock
Datum: 
31 juli - 2 augustus 2015
Locatie: 
Grote Markt, Tienen

Reservatie:

Meer over