Suikerrock is al het sweetste festival van België, maar wil nu ook het gezelligste festival worden! Hoe? Door het gratis gedeelte tussen het hoofdpodium op de Grote Markt en het dj-podium op de Veemarkt nóg verder uit te breiden. Met nóg meer heerlijke foodtrucks, nóg meer leuke standen en nóg meer gezellige optredens op de 'Acoustic Stage'!

Feel the vibe, taste the sweetness!

Acoustic Stage: Talent gezocht!

Wil je solo of met je groep schitteren op deze gezellige 'Acoustic Stage' op het gratis gedeelte van Suikerrock? Dan is deze wedstrijd iets voor jou! Schrijf je snel in via de Suikerrock website en promoot je deelname! Wie weet word jij een van de gelukkigen die het Suikerrock publiek mogen verbazen met hun (zang)talent! Stemmen op je favoriet kan tot vrijdag 8 juli, 12u 's middag, en doe je door zijn pagina te liken op de Suikerrock website.

De 'Acoustic Stage' zal tijdens de drie festivaldagen exclusief ter beschikking gesteld worden van muzikaal talent. De Acoustic Stage is een klein gezellig podium midden in onze Foodtruck corner.

Zowel singer-songwriters als bands mogen zich inschrijven. Voorwaarde is dat ze een sfeervol, gezellig, akoestisch optreden van drie kwartier kunnen brengen, voor een deels zittend publiek. Enkel akoestische en elektrisch-akoestische instrumenten zijn toegestaan. De andere voorwaarden kan je terugvinden in het reglement op de website.

Uit de best scorende inzendingen zal de Suikerrock-jury op dinsdag 12 juli 2016 de uiteindelijke winnaars kiezen. Deze zullen persoonlijk gecontacteerd worden via het opgegeven e-mailadres of telefoonnummer.

Als je er uitgepikt wordt kan je Suikerrock toevoegen aan je referentielijst, en bovendien mag je ook nog 5 van je trouwste fans meenemen naar het festival.

Line-up hoofdpodium compleet!

De line-up voor het hoofpodium is immiddels volledig bekend!

Op vrijdag is het op Suikerrock punk, blues en rock o’clock. Het podium zal stomen, de kasseien op de Grote Markt zullen trillen! Hardrocklegende Deep Purple zorgt voor de afsluiter en zal de boel laten ontploffen!

Op zaterdag trekt Suikerrock de kaart van de alternatieve rock en pop. Girlpower met Alice, Billie en Noémie, meezingen met Balthazar en Tourist LeMC, afsluiten met een exclusief optreden van dEUS!

Zondag zal Suikerrock hét family festival van België zijn met kidsacts als De Bende & Mega Mindy, maar ook met internationale kleppers als The Corrs en Marco Borsato.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Suikerrock
Datum: 
29 - 31 juli 2016
Locatie: 
Grote Markt, Tienen

Reservatie:

Meer over