Het is eindelijk zover … De line-up van Suikerrock 2024 is compleet. Er ontbrak nog één naam op The Cube op zondag, en dat wordt... tromgeroffel... Lotte De Clerck! Deze #LikeMe-ster (ja, wat was me dat een vruchtbaar project!) mag zich op zondag 4 augustus solo bewijzen op The Cube. En wij staan te springen. Misschien ook omdat we bijna de volledige cast van #LikeMe mogen verwelkomen, maar dat terzijde. Suikerrock 2024 is er helemaal klaar voor!

Iedereen kent haar als Emma uit #LikeMe, maar deze Vlaamse schoonheid heeft nog veel meer op haar palmares. In 2021 schitterde ze in ‘The Voice van Vlaanderen’ en misschien herken je haar stem wel uit je favoriete tekenfilm. In januari 2023 bracht ze samen met #LikeMe-collega Francisco Schuster het nummer ‘Dromen’ uit voor de STIP IT-campagne van Ketnet: ze is dus echt een zangeres-met-het-hart-op-de-juiste-plek. Op 18 mei 2023 lanceerde De Clerck haar eerste solosingle, ‘Brandgevaar’ en sinds enkele dagen kunnen we ook genieten van ‘Uitzichtloos’. Maar uitzichtloos is het laatste wat je haar carrière kan noemen! Wie Lottes performance tijdens de musical ‘Hairspray’ heeft mogen ervaren, weet wat ons te wachten staat! Op zondag 4 augustus speelt ze net voor haar #LikeMe buddy Francisco op The Cube!

Meer dan 50 acts gedurende 3 dagen op 3 podia. Dat betekent puzzelen en daarvoor kan je vanaf nu de volledige timetable raadplegen op de website! Benieuwd of je veel van podium naar podium zal moeten lopen? Check it here!

Drie verschillende dagen met het beste van pop, dance, indie en Nederlandstalig. We frissen je geheugen graag even op:

  • Pop extravaganza op vrijdag 2 augustus met o.a. hitmachines Anne-Marie en Lost Frequencies, maar ook Froukje, Joost, Pommelien Thijs, Compact Disk Dummies en DIKKE.
  • Oscar and the Wolf en Faithless vormen het heilige tweespan dat de affiche van zaterdag 3 augustus trekt, met ook niet te missen grootheden zoals blackwave., Portland, Brihang, Equal Idiots, Royel Otis, ILA en USED..
  • De populairste acts van de Lage Landen verzameld op één affiche op zondag 4 augustus. Clouseau, Metejoor, André Hazes, Suzan & Freek, Maksim, Gustaph, Francisco… Een Nederpopwalhalla voor de traditionele familiedag van Suikerrock!

Tickets zijn beschikbaar via de Suikerrock-ticketshop.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over