Suikerrock zondag 29 juli, een beetje meer wind, maar echte afkoeling zat er niet in. De temperatuurwerd onder meer makkelijk hoog gehouden door een enthousiaste Ketnet Band en zeker door een warme Soufiane Eddyani die zijn talrijke fans in de armen sloot. Echt iedereen mocht op de selfie en even werd de wereld zowaar wat fijner. Heerlijk moment!

Gers Pardoel mocht daarna de gezellig bewegende markt verder in de pas houden en deed dat met humor en veel verve. Stan Van Samang is een begrip, zeker op Suikerrock. Hij had dan ook geen enkele moeite om een hoogtepunt of tien in te bouwen, inclusief een zingende wandeling naar het rolstoelpodium.

OMD, zwaar geanticipeerd, trok meteen de hitmachine open met 'Enola Gay' en liet die geen seconde stilvallen. Om na veertien giga hits af te sluiten met een heerlijk stukje 'electricity'. Er komt nog een discofeestje grapte Mc Clusky dus we moeten stoppen. Yeah, Kool & The Gang sloten deze Suikerrock af in volle partymood, helemaal discogewijs met de neus op de feiten gedrukt. Er is gewoon geen beter feest dan dit!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over