Wegens de grote vraag naar kaarten voor Beauty and the Beast heeft Joop van den Ende Theaterproducties / Stage Entertainment besloten om de hitmusical te verlengen tot 29 april 2007. Volgens de oorspronkelijke planning zou het doek op 25 maart 2007 definitief vallen, maar door het grote succes zal Beauty and the Beast nog tot eind april in de Antwerpse Stadsschouwburg te zien zijn.

100.000ste
Het succes van Beauty and the Beast blijkt niet alleen uit de vele enthousiaste reacties van pers en publiek maar ook uit de ticketverkoop. Volgens de teller zal het 100.000ste ticket immers aanstaande woensdag bij Sherpa besteld worden. Voor die gelegenheid zal Jan Schepens bij Sherpa achter de telefoon plaatsnemen en zal het ‘Beest’ zich van z’n meest zachtaardige kant laten zien.

verrassing
Diegene die woensdag het 100.000ste ticket bestelt krijgt immers niet alleen het enige echte ‘Beest’ aan de lijn, maar mag nog diezelfde avond vóór de voorstelling van Beauty and the Beast een leuke verrassing in ontvangst komen nemen. Niemand minder dan Staf Coppens zal in aanwezigheid van tal van BV’s de 100.000ste ticketkoper in de bloemetjes zetten.

Beauty and the Beast speelt nog tot 29 april in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Tickets voor de extra voorstellingen zijn vanaf vandaag te koop. Voor meer info: www.beautyandthebeast.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: