Vanaf september 2024 tot april 2025 opnieuw op tour met tweede volavondshow

De terugkeer van Sven de Leijer naar de theaterzalen is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Dit voorjaar speelde hij zijn tweede zaalshow 'Liefde voor Publiek' in ruim dertig steden. Avond na avond was de show uitverkocht. Door de grote aanhoudende vraag naar tickets, voegt Sven nu opnieuw dertig data toe aan zijn tour, die zal lopen van september 2024 tot april 2025. Van Antwerpen tot Zottegem en van Blankenberge tot Bilzen. De ticketverkoop voor een groot aantal zalen is al gestart en ook voor volgend seizoen is het duidelijk dat wie een plaatsje in het publiek wil, best niet te lang wacht.

Van Vlaanderens beroemdste publieksopwarmer naar één van de meest geliefde tv-presentatoren, Sven de Leijer heeft een stevig parcours afgelegd; maar zijn drang om dicht bij zijn publiek te staan is nooit verdwenen. Na een paar jaar weg van de toneelplanken kreeg Sven goesting om opnieuw de theaters in te trekken. Met deze keer de focus onbeschaamd populistisch op het publiek, de enige constante in zijn leven. Na een paar bewogen jaren nodigt Sven zijn publiek opnieuw uit voor een groepsreis naar de Vlaamse schouwburgen, waar hij zijn liefde voor hen zal verklaren. Wordt dat af en toe een tikje gênant? Misschien. Wordt het vooral heel plezant? Zeker.

Die liefdesbetuiging voor zijn publiek, wist Sven ook in zijn affiche te verwerken. Bij de aankondiging van zijn nieuwe show, vroeg hij aan zijn fans om foto's van henzelf in te sturen. De meer dan 1000 inzendingen werden verwerkt tot een mozaïek, waarin Sven te herkennen valt. Zo staat het publiek niet enkel centraal tijdens de voorstelling, maar ook op de officiële affiche.

De volledige speellijst van Sven de Leijer werd vandaag aangekondigd op LiveComedy.be en svendeleijer.be. Tickets voor de meeste zalen zijn al in verkoop, een aantal shows volgt nog in de komende dagen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over