Goed nieuws voor alle metalheads! Wie na De Zwaarste Lijst op Studio Brussel nog niet genoeg heeft gehad van zware gitaren en weerzinwekkende drums, kan op 21 april terecht in Kunstencentrum Vooruit voor een heel heavy feest. Studio Brussel brengt de beste metal artiesten van België, waaronder Goe Vur In Den Otto, DJ Fleddy Melculy en Bizkit Park (live), naar Gent om een stevig potje te headbangen en te circle pitten de hele nacht lang.

Elk jaar kunnen de StuBru-luisteraars stemmen op hun favoriete zwaarste nummer. Goe Vur In Den Otto Dj Sofie Engelen en Fleddy Melculy presenteren voor de eerste keer samen op paaszondag de lijst van verderf, live op de radio. Nadien kan je terecht in Kunstencentrum Vooruit in Gent om mee te brullen met de beste gitaarschijven tijdens het nieuwe concept: ‘Het Zwaarste Feest’.

Het moshpit orkest

De DJ’s op de line-up klinken niet onbekend in de oren. Goe Vur In Den Otto, vroeger twee zware mannen maar tegenwoordig het duo Sofie Engelen en Jan Vermeerbergen, staat klaar om uit te pakken met hun luidste DJ-skills. DJ Fleddy Melculy mag natuurlijk ook niet ontbreken. Hij is bekend als frontzanger van de metalband Fleddy Melculy, maar trekt ook de baan op als platendraaier van de duivel. Verder staan Bizkit Park, DJ Turbeau en DevilDov nog op het programma.

Haal je mouwloze jeansvest maar uit de kast, leer minutenlange solo’s op je luchtgitaar en train die nekspieren. Kortom, maak je klaar voor'Het Zwaarste Feest'.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
De Zwaarste Lijst
Datum: 
Zondag 21 april
Locatie: 
Kunstencentrum Vooruit

Reservatie:

Meer over