Studio 100 is bijzonder blij om te kunnen melden dan het een nieuwe locatie heeft gevonden voor de spektakel-musical 40-45. Het gaat om een site van Montea vlakbij de kruising van de A12 en de N16 in Puurs. Naast een uitstekende bereikbaarheid biedt deze locatie ook voldoende parking en heeft zij alle troeven om deze groots opgezette mega-productie te ontvangen. Alle betrokken partijen zijn alvast enthousiast over deze nieuwe locatie en kijken uit naar de wereldpremière op 7 oktober 2018.

Locatie

De kogel is door de kerk: Studio 100 heeft een nieuwe locatie gevonden voor de megaproductie 40-45. Het gaat om een terrein vlak aan de kruising van de A12 en de N16 in Puurs. Tot in maart van dit jaar was het gebouw nog in gebruik als magazijn van een kledingketen. De volledige site beslaat in totaal meer dan 60.000 m2.

Studio 100 zal deze site de komende maanden volledig omtoveren tot een toegankelijk, publieksvriendelijk en modern theater waar de bezoekers in alle comfort kunnen genieten van een beklijvende voorstelling. Op het grasveld aan de gebouwen wordt een grote tijdelijke constructie neergepoot die op maat gemaakt wordt voor 40-45. Het artistieke concept, inclusief rijdende tribunes, blijft volledig behouden. Het magazijn van het gebouw zal gebruikt worden als foyer en ontvangstruimte. De kantoorzone zal worden ingericht als artistieke en productieruimte. Verder is er ook voldoende parking voorzien.

Gert Verhulst: “Met deze locatie in Puurs hebben we de perfecte site gevonden voor de spektakel-musical 40-45. Ik ben bijzonder blij dat reeds 40.000 mensen ons het vertrouwen hebben gegeven door al een kaartje te kopen. Nu bekend is dat we in Puurs kunnen spelen, kunnen we weer een versnelling hoger schakelen in het productieproces. Ik kijk enorm uit naar 7 oktober 2018, wanneer we hier de rode loper zullen uitrollen voor de première. Ik hou er ook aan om Fernand en Karine Huts te bedanken voor het onvoorwaardelijke vertrouwen in het project en voor de steun die zij hebben geboden ook na het wegvallen van de vergunning in Beveren. We verwelkomen hen graag op de wereldpremière op 7 oktober 2018 !”

Hans Bourlon: “Ik ben bijzonder opgetogen dat we er met Studio 100 in geslaagd zijn om een mooie én goed bereikbare locatie te vinden die vele troeven heeft. Als gedreven ondernemers proberen we elke tegenslag om te zetten in een nieuwe opportuniteit.”

enthousiast draagvlak

Een groots project als 40-45 kan alleen maar bestaan door de samenwerking van verschillende partners. Een belangrijke partner voor deze locatie is de gemeenste Puurs, die van bij het begin enthousiast was over deze locatie

Koen Van den Heuvel, burgemeester Puurs: “Als gemeentebestuur zijn we bijzonder blij en vereerd dat Studio 100 in Puurs de juiste site heeft gevonden voor 40-45. De locatie is heel centraal en bereikbaar gelegen en bovendien zal dit ook zorgen voor extra impulsen voor de lokale economie en horeca.”

Voor deze site werkt Studio 100 samen met Montea als exclusieve vastgoedpartner. Montea is een ontwikkelende belegger in logistiek vastgoed in België, Nederland en Frankrijk. Montea biedt haar klanten letterlijk de ruimte om te groeien, aan de hand van flexibele en innoverende vastgoedoplossingen.

Jo De Wolf, CEO Montea: “In 2014 waren we met het Montea-team aanwezig op de voorstelling 14-18 en we waren onder de indruk van deze Vlaamse topproductie. Het is voor ons dan ook een bijzondere eer om onze bijdrage te kunnen leveren aan de nieuwe ambitieuze musical 40-45. Door het combineren van twee Montea locaties (Puurs – Schoonmansveld en Puurs-Rijksweg) ontstaat de ideale oplossing voor Studio 100.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
40-45
Datum: 
7 oktober 2018
Locatie: 
Puurs
Meer over