Studio 100 bestaat tien jaar en dat kunnen ze niet onopgemerkt laten voorbijgaan, neen, daar hoort een stevig verjaardagsfeestje bij. Eentje dat een heel weekend duurt bijvoorbeeld. Dit weekend zetten de Studio 100-artiesten Plopsaland twee dagen lang op z'n kop om die verjaardag uitbundig te vieren. En jij bent ook uitgenodigd. Meer nog: kids mogen zelfs gratis binnen! (Enkel geldig in voorverkoop via de FUN-winkels, www.studio100.be of www.plopsa.be. Dit aanbod geldt enkel voor 1 kind (-16j) per betalende volwassene voor toegang op 10 en 11 juni 2006. De twee tickets kosten aldus € 21 i.p.v. € 42.) Dat is hun manier om het grote publiek te bedanken voor 10 jaar hartverwarmende reacties op al hun initiatieven.

Naast meet en greets met al onze artiesten en een prachtige parade krijg je ook een verjaardagsshow geserveerd die je niet licht zal vergeten. Samson en Gert, de burgemeester, Kabouter Plop en zijn vrienden, Big, Bumba en Bumbalu, Piet Piraat en zijn kornuiten, Spring en natuurlijk de meisjes van K3... ze zijn allemaal van de partij!

Dit is nog niet alles want op zaterdag zal niemand minder dan de Burgemeester aan de inkom de Hall of Fame van Plopsaland onthullen en in de namiddag openen de meisjes van K3 plechtig hun eigen museum in Plopsaland. Karen, Kristel en Kathleen hebben al aangekondigd dat het een unieke ervaring zal zijn voor hen.

Kom dus dit weekend naar Plopslaland en breng je beste humeur al in gereedheid, want wij gaan er een ‘patat’ van jewelste op geven. Samen met alle Studio 100-fans. Als één grote familie. Tot in Plopsaland!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: