Miss België 2014, de grootste missverkiezing van ons land, zal op zaterdag 11 januari plaatsvinden in het gloednieuwe Plopsa Theater in Plopsaland De Panne. De verkiezingsshow van Miss België wordt, zoals altijd, uitgezonden op televisie en dit jaar gebeurt dit in Vlaanderen en Brussel op Miss België TV. Op 11 januari wordt omstreeks 20u30 Studio 100 TV immers éénmalig omgedoopt tot Miss België TV, in Vlaanderen kanaal 33 en in Brussel kanaal 123 op Telenet!

Darline Devos – Nationaal Comité Miss België : “In Wallonië wordt voor alle Franstaligen de verkiezing uitgezonden op AB3. En in Vlaanderen? Deze vraag werd mij reeds verscheidene keren gesteld en eindelijk kan ik er een antwoord op geven (lacht).

Voor mij is Miss België een sprookje. Vele meisjes dromen al van kinds af aan om op het podium van de verkiezing van Miss België te staan. Ze dromen ervan om een prinses te worden. Op de verkiezing van Miss België wordt er elk jaar een prinsesje geboren. Eén heel speciaal meisje wordt er gekroond tot de ambassadrice van ons land. Het Comité Miss België is dan ook heel blij te kunnen aankondigen dat, dankzij de samenwerking met Studio 100, de Telenet kijkers de verkiezing live kunnen volgen op Miss België TV.”

Gert Verhulst - Studio 100: “Wij zijn heel vereerd om, in de avondzendtijd van Studio 100 TV, plaats te maken voor Miss België TV. Deelname aan de Miss België verkiezing heeft sinds jaar en dag voor een aantal winnaars een springplank betekend voor een carrière in de media- en entertainmentsector. Als entertainmentbedrijf willen we die traditie niet verloren laten gaan. Daarom stellen we het kanaal van Studio 100 TV die avond open voor het Comité Miss België, dat zelf voor de productie van de show tekent.”

Volg Miss België 2014 live op 11 januari om 20u30 op Miss België TV, Telenet kanaal 33 in Vlaanderen en kanaal 123 in Brussel, of kom live kijken naar de verkiezingsshow in het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne. Meer info via www.missbelgium.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: