Heb jij je ooit afgevraagd hoe Samson eruit zag toen hij nog een Samsonnetje was? Wel, Studio 100 stelt u met trots “Samson Baby” voor. Samson Baby is een eenvoudig en lief figuurtje dat vooral de allerkleinsten zal aanspreken.

Samson Baby was recent al te zien in de rubriek “5 minuutjes voor het slapengaan” van de krant Het Laatste Nieuws en in de gratis bijlage “Dag Kids” van het weekblad Dag Allemaal, maar nu ligt ook het allereerste Samson Baby kartonboekje in de winkel!

In dit eerste boekje ontdekt Baby Samson samen met zijn vriendjes de wereld. Met het schattige Biggetje, de slimme Mol en het ondeugende Katje beleeft Samson Baby heel wat avonturen!

Samson Baby kartonboekje: De fopdoos
Katje haalt kattenkwaad uit met een fopdoos. Samson Baby vindt het grapje helemaal niet leuk. Wie leert Katje een lesje?

Naast dit boekje zullen er nog enkele andere Samson Baby-artikelen, waaronder een pluche, een kussen, een badboekje & een slabbetje verkrijgbaar zijn. Binnen enkele weken zal Samson Baby ook een heuse eigen site krijgen. Hou dus zeker www.studio100.be in de gaten!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: