BBI rondt onderzoek af naar Romulus & Remus, de holding van ondernemers Hans Bourlon & Gert Verhulst. De Bijzondere Belasting Inspectie liet deze week aan Hans Bourlon & Gert Verhulst weten dat het onderzoek naar de holding Romulus & Remus is afgerond. Er werd vastgesteld dat alle verschuldigde belastingen reeds werden betaald.

Hans Bourlon & Gert Verhulst hebben steeds het volste vertrouwen gehad in de goede afloop van deze zaak, aangezien zij steeds vragende partij zijn geweest om de belastingwetgeving correct toe te passen. Dit is ook de opdracht die zij steeds aan hun persoonlijke adviseurs  - want het bedrijf Studio 100 is in dit verhaal geen partij - hebben gegeven. Ze hebben er alle begrip voor dat de BBI de nodige onderzoeken doet bij ondernemingen, maar vinden het erg jammer dat door een voorbarig perslek onnodige en onterechte imagoschade werd toegebracht.

Hans Bourlon & Gert Verhulst: “Wij blijven er van overtuigd dat de ondernemers die op een correcte manier zaken willen doen in de meerderheid zijn. We willen met deze reactie ook uitdrukkelijk een lans breken voor meer duidelijkheid in de wetgeving. Enkel dit kan interpretatie rond belastingregels met ongelukkige gevolgen, zoals in ons geval, maximaal uitsluiten.”

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over