Ga kikkers vangen in het betoverde bos en probeer te onthouden hoe ze kwaken, maak snoep onder het toeziende oog van de boze heks, vang muzieknoten in het huis van de Tovenaar Zonder Naam en bevrijd daarna de K3-tjes zo snel mogelijk uit het peperkoekenhuisje!

Ben je klaar om te gaan dansen op het feest bij Koning Flurkentijn? Nog niet helemaal! Ga naar het K3-designcenter en ontwerp de mooiste jurken voor Karen, Kristel en Kathleen en print ze daarna of op verjaardagskaartjes, deurhangers,...

Veel plezier in Sprookjesland!

Overzicht van de spelletjes:

Het Kikkerspel
Vang 11 kikkers om naar de volgende ronde te gaan.

Kikkermemory
Luister goed hoe de kikkers kwaken en probeer de kikkers die hetzelfde geluid maken samen te brengen. De kikker die overblijft is de prins!

Notenmix
Ga met je toverstaf over de vliegende muzieknoten en geef ze aan het juiste K3-tje.

Snoepspel
Maak snoepjes maar kijk uit dat je het doet zoals de boze heks het wil. Anders wordt ze heel boos!

Peperkoekenpuzzel
Help Karen, Kristel en Kathleen ontsnappen door de snoeppuzzel op te lossen. Verschuif de snoep op een slimme manier en maak het venstertje vrij zodat de K3-tjes kunnen ontkomen aan de boze heks.

Het Diamantenspel
Karen, Kristel en Kathleen zijn bijna klaar om naar het bal van de Koning te gaan maar wat is er aan de hand met hun jurken? Zoek de juiste juweeltjes en plaats ze terug in de juiste volgorde op de jurken van de meisjes.

K3-designcenter
Ontwerp zelf de mooiste jurken voor Karen, Kristel en Kathleen. Ben je tevreden met het resultaat? Print ze dan af in het designcenter en maak je eigen verjaardagskaartjes, deurhangers,...

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: