Het mooiste Belgische verhaal. Het verhaal van een jongeman die op zijn kamertje zijn eerste album ‘Cheese’ schrijft en componeert, en meer dan 200.000 exemplaren weet te verkopen over de hele wereld – goed voor platina in Frankrijk en driedubbel platina in eigen land. Het verhaal van de auteur van iconische nummers als “Te Quiero” en “Alors On Danse”, dat meer dan 3 miljoen keer over de toonbank ging en goud en platina haalde in 15 landen. Het verhaal van een buitengewone artiest en een uitzonderlijk live performer.

Het verhaal breidt zich vandaag uit met een nieuw hoofdstuk. Na “Papaoutai”, “Formidable” en “Tous Les Mêmes” is “Ta fête” (de officiële hymne van de Rode Duivels) nu al de vierde nummer 1-hit van zijn tweede album ‘√’, dat op 19 augustus verscheen. Hij past zijn succesrecept beter dan ooit toe: treffende teksten op onweerstaanbare beats. Met meer dan 2.6 miljoen verkochte exemplaren, waarvan 200.000 alleen al in België, en na meer dan 36 weken te vertoeven in de absolute top van best verkopende albums, brak ‘√’ alle mogelijke records!

Na het gigantische succes van zijn afgeladen volle concerten in Vorst Nationaal en de Antwerpse Lotto Arena, en met nog eens twee compleet uitverkochte passages in Paleis 12, Brussels Expo, op 13 en 14 november, kondigt Stromae een allerlaatste nieuwe datum aan! Ook op zondag 16 november tekent hij present in Paleis 12, Brussels Expo. Mis deze ultieme kans om de artiest live aan het werk te zien onder geen beding!

De ticketverkoop voor dit concert gaat van start op woensdag 4 juni om 10u. 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Stromae
Datum: 
Zondag 16 november 2014, 20.00 uur
Locatie: 
Paleis 12, Brussel Expo

Reservatie:

Meer over