In het nieuwe seizoen van de documentairereeks Bargoens volgt interviewer Eric Goens zes verschillende personages met elk een ontroerend verhaal. Ze leveren een individuele strijd, een strijd waar niemand in een goede afloop gelooft, behalve... zijzelf. Toch blijven ze allemaal vechten. Tegen zichzelf, tegen vooroordelen, tegen een ogenschijnlijk onoverwinnelijke vijand. In Bargoens neemt Eric je mee in hun bijzondere levensverhalen. Zo vecht wielrenner Stig Broeckx terug na een zware valpartij en pikt Annelies Frans de draad weer op na een jarenlange alcoholverslaving.

Ontdek hieronder de geportretteerden uit Bargoens:

  • Wielrenner Stig Broeckx werd voor dood achtergelaten na een valpartij tijdens de Ronde van België in 2016. Sindsdien vecht hij - tegen alle kansberekeningen in - voor een leven op eigen benen.
  • Annelies Frans viert haar eerste nuchtere verjaardag in meer dan 20 jaar. Haar ontwenningskuur in Zuid-Afrika is een definitief keerpunt naar een nuchter leven.
  • De kinderen van Stefaan Van Rumst zijn bijna drie jaar geleden door hun Poolse moeder ontvoerd. Stefaan vecht iedere dag om hen terug te zien.
  • Jef Dupain strijdt als Belg om de bonobo's in Congo tegen uitsterven te beschermen.
  • Mr. Ben (Ahmed Ben Abderrahman) haalt transmigranten op in het Maximiliaanpark in Brussel en geeft hen eten en een slaapplaats in zijn hotel.
  • Sophie Villers en Coline Fanon werden geadopteerd als weeskinderen. Jaren na hun adoptie, blijken hun biologische ouders toch te leven. Ze gaan naar hen op zoek in Guatemala.

Bargoens: vanaf 19 februari elke dinsdag om 21u20 uur op Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over