Een rauwe raptrack die perfect de fase weerspiegelt waarin hij zich momenteel bevindt, daarvoor staat Pjotr’s nieuwe single ‘Strakke veters’. Het nummer is de voorbode van een nog te verschijnen groter project, dat richting de zomermaanden uitgerold wordt. Pjotr, bekend van o.a. ‘Regendruppels’, deelde samen met Brace vorig naar nog de hoopvolle boodschap ‘Wees niet bang’, een song en clip die ook in Vlaanderen vlot werd gedraaid.

Pjotr stond tijdens de uitverkochte concerten van Snelle in Het Leuvense Depot en het Puurse pop-up theater al een paar keer op Vlaamse podia. Ook ‘Verliezen met jullie’, een nummer dat hij uitbracht met Okke Punt en Snelle, werd met 5,4 miljoen streams een voltreffer. Nu is er eindelijk een nieuwe single: ‘Strakke veters’. De song ligt Pjotr nauw aan het hart: “Ik werk hard voor waar ik in geloof en doe dat het liefst met mijn vrienden, daardoor kan ik niet naast m'n schoenen lopen.

Samen met de release van ‘Strakke veters’ zorgde Pjotr opnieuw voor een opvallende videoclip. In de YouTube-versie doen bekende gezichten van zijn platenlabel Lieve Jongens een cameo. Russoverzorgde voor deze track de productie. Deze single is de eerste release na de EP ‘Kleine wereld’ die hij vorige zomer uitbracht en waarop er samenwerkingen staan met o.a. Snelle en Wudstik. Pjotr trok daarmee op 'Kleine Wereld'-tour door Nederland en verkocht zelfs twee keer zijn eerste solo-show in het Burgerweeshuis in Deventer compleet uit. Gelijktijdig verscheen zijn 101Barz Zomersessie op YouTube, die meer dan 1,2 miljoen keer werd bekeken.

Strakke veters’ van Pjotr verscheen op Lieve Jongens en is digitaal beschikbaar.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over