Met de aankomst van 3 exen in de vorige aflevering is er trouble in paradise op het prachtige Curaçao. Lena's ex Mezdi, Sabrina, die samen is geweest met Robin en Jim, de ex van Djessy, zorgen direct voor nieuwe energie op het eiland. De zorgvuldig opgebouwde relaties komen ineens onder spanning te staan.

Met de komst van Jim begint Djessy toch wel te twijfelen over haar gevoelens voor Elias, terwijl Viktor en Renan zijn nog steeds hun oude romance aan het aanwakkeren. En alsof de komst van de 3 exen nog niet voldoende was, heeft de Tablet of Terror deze aflevering wederom een nieuwe Ex uitgenodigd in de villa. Deze Ex komt maar voor 1 ding.. Wraak! De nieuwe Ex zet alle relaties nog verder op scherp en dat maakt behoorlijk wat los bij onze vakantiegangers.

Viktor lijkt niet heel blij te zijn met de nieuwste aanwinst van de villa... Harrie gooit er een goede snack-quote in. Mezdi doet een soort van vreugdedansje... En Robin helpt ons nog even herinneren aan het feit dat drama en Ex on the Beach: Double Dutch nu eenmaal hand in hand gaan...

Wil je weten welke Ex is aangespoeld op het strand van Curaçao en een tornado aan omslag en verandering met zich mee brengt?..

Check dan a.s. zondag om 22.00 uur de zesde aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch op MTV en daarna op mtv.be en in de MTV Play App. #eotbdd

Meteen na de aflevering is er dit seizoen een 'Meekijken Met...' op zender, waarin MTV-host Koen Kardashian met een van de singles de uitzending bekijkt. Om 23.00 uur zie je op MTV hoe Djessy de aflevering bekijkt met haar moeder en beste vriendinnen.

Direct na de uitzending kun je de aflevering bekijken op de MTV play app en op mtv.be. Daar vind je daarnaast toffe exclusieve video's, zoals The Morning After The Night Before, Het Verhaal Achter de Ex en de Most Likely Tag.

Ex On The Beach: Double Dutch elke zondag om 22.00 uur op MTV. Kun je er geen genoeg van krijgen? Check alles over Ex On The Beach: Double Dutch op mtv.be en in de MTV Play App.

Ex on the Beach: Double Dutch wordt geproduceerd door No Pictures Please, onderdeel van Fremantle. De digitale content wordt geproduceerd door Tigris Media BV.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over