Stone Sour is al lang niet meer dat andere bandje van Slipknot-boegbeeld Corey Taylor, één van de meest enigmatische frontmannen in de hedendaagse rock. Stone Sour heeft inmiddels al vijf studioalbums en één liveplaat uit, drie Grammy Award-nominaties voor “Best Metal Performance” op zak, en een nieuwe langspeler ‘Hydrograd’ in het vooruitzicht (release voorzien voor 30 juni). Het wordt het eerste album waarop gitarist Christian Martucci en bassist Johnny Chow te horen zullen zijn sinds hun aantreden in 2014. Op woensdag 22 november stellen ze hun nieuwste album met veel trots voor aan het Belgische publiek in de AB in Brussel. The Pretty Reckless komt mee als very special guest. De ticketverkoop start nu vrijdag 26 mei om 10u via livenation.be en proximusgoformusic.be.

Wijd en zijd bekend als een verpletterende live-act, heeft Stone Sour zich sinds hun debuutplaat in 2002 een trouwe internationale fanbasis weten op te bouwen door de vele headline tours, support tours voor andere metalgrootheden (samen met KoRn vind je hen deze zomer op tal van data op “The Serenity of Summer Tour” in de VS) en shows op tal van gerenommeerde festivals als Rock In Rio (Brazilië), Download Festival (UK), Rock Werchter (2003) en de Belgische metaltopper Graspop Metal Meeting.

De jonge opkomende band The Pretty Reckless opent als very special guest de avond in de AB. Spraakmakende frontvrouw Taylor Momsen, ook gekend als model en actrice in de populaire tv-reeks Gossip Girl, zweert bij de fascinerende mix van woeste rock and roll met gitzwarte blues die ze samen met gitarist Ben Philips schrijft en vertolkt op een podium. Na tours met Evanescence, Marilyn Manson en Fall Out Boy (AB 2014) in het verleden, brengen ze nu hun meest recente album ‘Who You Selling For’ (oktober 2016) naar de podia in Europa.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Stone Sour
Datum: 
Woensdag 22 november 2017
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over