Cherrytree Management en Gent Jazz zijn érg verheugd om de terugkeer van Sting: My Songs naar Europa aan te kondigen – inclusief een bijzonder optreden op Gent Jazz op dinsdag 14 juli!

Sting: My Songs is een uitbundige en memorabele show met de meest geliefde songs uit de rijke carrière van het Brits icoon – zowel bij The Police als als soloartiest. Het concert werd de afgelopen maanden omschreven als een “meesterlijk optreden van begin tot eind” en neemt de fans mee op een muzikale reis door de tijd, met hits als ‘Fields of Gold’, ‘Shape of My Heart’, ‘Roxanne’ en ‘Demolition Man’. Verwacht je echter ook aan ‘Englishman in New York’, ‘Every Breath You Take’, ‘Message in a Bottle’ en nog zó veel meer.

De ticketverkoop start op vrijdag 22 november om 10 uur op www.gentjazz.com. Tickets kosten 110 euro (golden circle) en 90 euro (standaard).

Al wie deze zomer een ticket kocht voor het geannuleerde concert van Sting op Gent Jazz én geen of een gedeeltelijke terugbetaling vroeg, ontvangt de komende dagen een e-mail voor een exclusieve voorverkoop – van 20 november (9 uur) tot 21 november (23.59 uur). Voor vragen over deze exclusieve voorverkoop: sting@jazz.be.

Leden van Stings fanclub krijgen eveneens de mogelijkheid om tickets in voorverkoop te kopen op www.sting.com (waar ook algemene informatie over de tour en tickets terug te vinden is).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Gent Jazz Festival
Datum: 
14 juli 2020
Locatie: 
Bijlokesite, Gent

Reservatie:

Meer over