Het wordt een druk jaar voor Michael Schuddinck (Star Academy). Deze zomer staan er namelijk al een 15-tal optredens gepland over heel Vlaanderen, waarvan een heel deel met de live-band. Gegarandeerd een optreden dat bij blijft, want elk jaar komen er optredens bij met deze live-band en wordt er top entertainment gegarandeerd! Je kan hem zowel op grotere festivals als kleine podia aan het werk zien in je buurt.

Ook wordt er hard gewerkt aan het exclusieve Big Band concert einde dit jaar op vrijdag 7 & zaterdag 8 december, dat onder de naam ‘Michael Schuddinck – Feeling Good Concert’ wordt gelanceerd met tal van andere gekende artiesten die sublieme duetten komen zingen. Een groots event dat veel voorbereiding vergt, maar een degelijk stukje top entertainment zal worden.

Maar voor binnenkort alles van start gaat, gaat Michael binnenkort 5 dagen (7 tot 11 juni) naar New York om wat uit te rusten. Daar zal hij naar het concert van Joss Stone gaan kijken en zal hij zijn idool ontmoeten! Na deze ontspanning duikt hij de studio in voor de laatste hand te leggen aan de single en starten de optredens voor het komende zomerseizoen.

Voor meer info en data over de optredens kan je altijd terecht op www.michaelschuddinck.com of www.myspace.com/schuddinckmichael.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: