In de eerste auditie-aflevering van het nieuwe VT4-programma Supertalent in Vlaanderen zijn donderdagavond meteen tien acts naar de halve finales doorgestoten. Samen met de start van Chris en Co All Stars, hebben deze twee nieuwe Vlaamse producties de VT4-donderdagavond stevig versterkt: de eerste aflevering van het programma Supertalent in Vlaanderen met juryleden Paul Jambers, Martine Prenen en Gert Verhulst piekte tot 457.199 kijkers, terwijl de eerste aflevering van Chris & Co All Stars met Paul Jambers, Helmut Lotti en Herman Brusselmans tot 534.975 kijkers haalde op het piekmoment.

Felice en Ann Van Elsen presenteren negen weken lang met “Supertalent in Vlaanderen” een open auditie voor elke man, vrouw, jongen, meisje, groep, band of club… met “talent”. Het enige criterium is en blijft: kan je een breed publiek boeien, entertainen en/of verrassen? Gemiddeld 357.188 VT4-kijkers volgden de show, met een piek van 457.199 kijkers. Supertalent in Vlaanderen haalde hiermee een marktaandeel van 27 procent (15-44).

De tien acts die naar de halve finales van Supertalent in Vlaanderen doorstoten:
De Psycho's (breakdance act) uit Waarschoot
Maya (10-jarige ballerina) uit Overijse
Sammy De Burggraeve (nu al wereldberoemd) uit Ekeren
Luv4dagame (freestyle basketball-act) uit Antwerpen
Djembé fun (percussionisten) uit Herentals
Rock & Roll Extreme (Acrorock) uit Olen
John D (Shirley Bassey) uit Antwerpen
RJ Equal (rap) uit Tessenderlo
Ive Renaarts (charmezanger) uit Poederlee
De Chippolatta's (strippende brandweer van Kontich)

In ‘Chris & Co All Stars’ vernamen we donderdagavond voor het eerst uit de mond van bekende fans, geïmiteerden, en vrienden en collega’s van Chris Van den Durpel wat zij zélf van hun imitaties vinden. Elke ‘All Star’ leidde zijn of haar favoriete sketches in uit ‘Chris & Co Live’ en de zeven Chris & co-reeksen die eraan vooraf gingen. Gemiddeld 416.677 VT4-kijkers stemden voor Chris & Co All Stars op VT4 af, met een piek van 534.975 kijkers en een gemiddeld marktaandeel van 24 procent.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: