In deze bijzondere tijden beseffen we des te meer hoe belangrijk een goede gezondheidszorg is. Dokters, verpleegkundigen en andere zorgverleners staan dagelijks in de frontlinie en zetten hun gezondheid en leven op het spel om patiënten van de beste zorg te voorzien en om voor onze gezondheid te vechten. Hun tomeloze inzet en engagement wordt enorm gewaardeerd. Wij applaudisseren ’s avonds uit dank en respect voor alle zorgverstrekkers en kijken uit naar het moment waarop we hen zullen mogen omhelzen en knuffelen om onze waardering te tonen.

Ook Steven Goegebeur wil iets doen voor onze zorghelden. In het theaterseizoen 2020-2021 schenkt hij 1000 tickets van zijn nieuwste voorstelling MANKRACHT aan artsen, (thuis)verpleegkundigen en andere zorgmedewerkers. Dit in een cultuurcentrum naar keuze uit de speellijst. Die avond zalSteven voor jullie zorgen. Als medicijn dient hij jullie een injectie toe bestaande uit een cocktail van veel humor en een gezonde dosis lachen!

Wie interesse heeft kan een e-mail sturen naar info@garifuna.be waarin u de voorstelling van uw keuze vermeldt (data en locaties ziewww.stevengoegebeur.be).

Het gaat om 1 ticket per zorgverlener.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over