Hoewel ambiancemaker Steve Tielens momenteel nog stevig scoort met zijn voetballied en morgen, ongetwijfeld samen met vele andere Belgen, nog eens uit volle borst 'Come On Belgium!' zal roepen om onze Rode Duivels te steunen, kijkt hij ook al uit naar het vervolg van de zomer. Met zijn nieuwe single 'De nacht van mijn leven' heeft Steve alvast de munitie klaar om zijn succesvolle zomeroffensief verder te zetten. 'De nacht van mijn leven' is een warm, sfeervol nummer, een instant meezinger en oorwurm pur sang.

"Ik ben van nature nogal enthousiast, volgens sommigen zelfs een beetje té (lacht), maar wat mijn nieuwe single betreft, kan ik mijn enthousiasme echt niet onder stoelen of banken steken", zegt Steve Tielens. "Ik was meteen verliefd op dit nummer. 'De nacht van mijn leven' is, naar mijn gevoel dan, het beste nummer dat ik tot op heden uitbracht. Ik heb er dan ook een mooie, professionele videoclip bij laten maken door het fijne team van CameraWorks. Ik ben erg fier op het nummer én de clip, en ik hoop dat de mensen er even enthousiast over zijn als ik", besluit Steve.

Bekijk HIER de clip!

'De nacht van mijn leven', de nieuwe single van Steve Tielens , is HIER verkrijgbaar op iTunes en kan u HIER beluisteren op Spotify!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over