Suikerrock heeft belangrijk nieuws: Pitbull cancelt zijn optreden op Suikerrock. Dat is het minder goede nieuws.

Maar we hebben ook fantastisch goed nieuws: Superster Steve Aoki komt naar Suikerrock en neemt met veel goesting de plaats in van Pitbull op ons hoofdpodium! Je leest het goed: Op vrijdag 27 julihebben we met Lost Frequencies (Live) en Steve Aoki twee internationale top dj’s op één podium, op één avond, op de Grote Markt van Tienen.

Fotografen zijn alvast gewaarschuwd, de man maalt niet om een grapje meer of minder op het podium en doet naast bootjevaren over het publiek niet moeilijk over taarten in de frontstage te mikken. Het aardbeienseizoen is net achter de rug, maar wie weet, als u vooraan staat (en dat weten we wel zeker) graait u zo wat ‘sweetness’ mee.

Het feestje van vrijdag boet dus geenzins ook maar een millimeter aan kracht in. De toch echt wel legendarische producer en oprichter van Dim Mak Records, Steve Aoki, laat in Tienen electro en house duiveltjes los die u over de hele markt op de hielen blijven zitten. De man stond trouwens de afgelopen jaren op zowat alle grote podia over de hele wereld, en zorgt telkens voor een uitzinnige menigte! Geen ontsnappen aan, en de free patisserie krijgt u er zo gewoon bij.

Alle andere helden van Suikerrock op vrijdag blijven meer dan ooit paraat, maar de timing wordt lichtjes aangepast waardoor het optreden van Lost Frequencies Live een half uur vroeger van start gaat. Met Steve Aoki, Lost Frequencies Live, Kraantje Pappie, Jebroer en Lil’ Kleine op het podium kan het niet anders dan één groot feest worden. Een feest dat je echt niet mag missen. Nog goed nieuws: er zijn nog tickets! Haast je naar de Suikerrock Ticketshop of Ticketmaster en bestel jouw tickets voor deze nu al onvergetelijke avond in Tienen!

VIP-tickets zijn te koop via de Suikerrock VIP ticketshop. Hou er rekening mee dat VIP-tickets voor zaterdag reeds uitverkocht zijn. Meer informatie over VIP-tickets is terug te vinden op de website.

ONTDEK DE NIEUWE WIN FOR LIFE

De Win for Life–familie breidt uit met een biljet van € 2 waarmee je een levenslange rente van € 1.000 per maand kan winnen! Nog meer fun gegarandeerd! Drie bewijzen daarvoor…

Halftijds gaan werken

Met € 1.000 sowieso op je bankrekening elke maand kan je zonder zorgen van een voltijdse betrekking overstappen naar een halftijdse. Gedaan met de dagelijkse race tegen de klok, je zal je eindelijk kunnen concentreren op wat er écht toe doet!

Reizen naar de vierwindstreken

Dankzij deze nieuwe Win for Life ligt de wereld voor je open! Met € 1.000 iedere maand heb je keuze zat als je er eens tussenuit wil: in mei naar La Réunion bijv., in augustus op citytrip naar Kopenhagen en bij het begin van ’t schooljaar naar Bali. En dat zonder de rest van de maand pasta te moeten eten…

Shoppen zonder te moeten cijferen
Surf meteen naar je favoriete e-shop en vul je mandje. Binnenkort kan je op de bestel-knop klikken zonder slecht geweten te moeten hebben…

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: